KooKoon veskarilla erikoinen avauserä pudotuspelidebyytissään – kouvolalaiset nousivat taisteluun komealla ylivoimaosumalla

1:07
Kasperi Ojantakasen ylivoimaosuma nostaa KooKoon kahden maalin päähän Ilveksestä.

Torstaina Ilveksen jalkoihin maalein 4–1 jäänyt KooKoo onnistui maalinteossa heti toisen osaottelun alkajaisiksi ja nousi mukaan taisteluun jatkopaikasta. Kärpät nuijii Sportia Oulussa.

KooKoo aloitti toisen osaottelun hurjalla paineella ja vyöryi kohti Ilveksen maalia. Joukkue sai palkintonsa ajassa 8.18, kun Kasperi Ojantakanen laukoi näppärän kuvion päätteeksi ylivoimalla kiekon Eetu Mäkiniemen ohi maaliin. Syöttöpisteet osumaan merkittiin Arttu Pellille ja Samuli Ratiselle.

Voit katsoa osuman pääkuvan videolta.

Avauserän kulkua kuvaavat hyvin maalivahtien torjuntatilastot. Ilveksen Mäkiniemelle kirjattiin 11 torjuntaa, KooKoon uransa ensimmäistä pudotuspeliottelua pelaavalle Oskari Salmiselle ei ainoatakaan torjuntaa.

KooKoo johtaa ottelua ensimmäisen erän jälkeen 1–0. Jatkopaikan ratkaisevat yhteismaalit ovat Ilvekselle nyt 4–2, kun kaksi erää on pelaamatta.

Toisessa ottelussa Oulussa Kärpät johtaa Sportia Cody Kunykin ja Jussi Jokisen maaleilla 2–0. Yhteismaalit ovat nyt Kärpille 6–2. 

Voit katsoa Kunykin maalin alla olevalta videolta.

1:36

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja