Konsta Hietanen uran ja perhearjen yhdistämisestä: "Siihen ei välttämättä hirveästi muuta mahdu"

1:13
Konsta Hietanen kokeili puolen vuoden ajan koti-isän roolia – näin kävi

Konsta Hietanen vieraili Kesäterassi-sarjassa. 

Tänä kesänä viihdytään jälleen Kesäterassilla. Keskiviikkona 14. heinäkuuta Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraaksi saapui Salkkareistakin tuttu monilahjakkuus Konsta Hietanen

Julkisuus on ollut tuttu osa Hietasen elämää jo pitkään, joskin vaihtelevassa muodossa. Vuonna 1998, Hietasen ollessa 14-vuotias hän tähditti legendaarista suomalaista elokuvaa Poika ja ilves. Monilahjakas mies loi aikuistuttuaan uraa myös jalkapalloilijana sekä muusikkona. 

– Ei ne oo oikein mikään tuntunut työltä. Sitä on vilkkaasti tehnyt noita kaikkea, hän nauraa Kesäterassi-sarjassa. 

Miehen perheeseen kuuluu Aami-vaimon lisäksi viisi lasta. Hän puhuu haastattelussa, miten on sovittanut urat ja vanhemmuuden keskenään. 

– Sitä pitäisi varmaan kysyä vaimolta tarkemmin. Kaikki on mennyt aina hyvin, jos on ollut yksi kerrallaan. Sitten jos meinaa vähän tulla päällekkään, niin meinaa isomman lapsimäärän kanssa olla liikaa, hän miettii. 

– Urheileminen, näytteleminen ja musiikinteko, ei ne mahdottomia hommia isommankaan perheen kanssa ole. Kyllähän moni sitä tekee. Sitten ei siihen välttämättä hirveesti muuta mahdu, kuin se työ ja perhe.

Hietanen kertoi kokeilleensa myös puolen vuoden ajan koti-isän roolia vaimon ollessa töissä. Katso ylhäältä olevalta videolta, miten kävi!

Katso koko haastattelu alta: 

10:24

Kesäterassi arki-iltaisin klo 19.30 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja