Kommellus, josta Klamydia tiesi olevansa suosittu: Vesku Jokinen unohti laittaa mikrofoninsa päälle

7:12

Vesku Jokinen kertoi MTV.fin haastattelussa, että vahinko keikkalavalla sai hänet aikoinaan valaistumaan siitä, millainen suosio yhtyeellä oikein on. 

VIDEO: Vesku Jokinen – 30 vuotta Klamydiaa

Klamydian 30-vuotiseen historiaan mahtuu paljon erinäisiä kommelluksia, jäsenien vaihtumista ja lukematon määrä palkintoja sekä esiintymisiä. 

Yhtyeen nokkamies Vesku Jokinen kertoo MTV.fin haastattelussa, että olisi oletettavasti pyrkinyt media-alalle, mikäli ura muusikkona ei olisi lähtenyt lentoon.

– Minulla on medianomin tutkinto. Klamydia rupesi lyömään juuri läpi kun opintoni olivat loppusuoralla. Päätin kuitenkin hoitaa opintoni loppuun.

Milloin he sitten tiesivät, että nyt on niin sanotusti tosi kyseessä? Vesku Jokinen muistelee, että ahaa-elämys syntyi, kun keikkapaikat alkoivat käymään yleisölle ahtaiksi.

– Se oli vuoden 1989 paikkeilla, kun kierrettiin vielä pienempiä keikkapaikkoja, ja jouduttiin siirtymään isompiin. Tajuttiin, että herranjumala, joku muukin tykkää tästä musiikista kuin me.

Vesku Jokinen kertoo, että yhtyeelle sattui hauska kommellus, joka konkretisoi yhtyeen suuren suosion. 

– Ihan 1990-luvun alussa olin unohtanut mikrofonini pois päältä. Aloin laulaa, ja huomasin asian vasta kolmannen kappaleen kohdalla, kun jengi huusi niin lujaa kappaleiden mukana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja