Mainos

Kolmekymppinen pariskunta kiertää maailmaa – alasti

Matkailun ja alastomuuden yhdistänyt pariskunta toivoo kaikkien ymmärtävän, että nudismi voi olla todella hauskaa ja vapauttavaa. 

Nykyelämän paineiden ja kiireiden keskellä yhä useamman ihmisen kerrotaan myyneen omaisuutensa ja lähteneen kiertämään maailmaa. Vaikka viime vuosina tällaiset irtiotot ovatkin yleistyneet, harva kuitenkaan on toteuttanut tätä unelmaa ilman vaatteita. 

Toisin on kuitenkin kolmekymppisen belgialaispariskunnan Nickin ja Linsin kohdalla. Vaikka kuinka hullulta se saattaakin kuulostaa, tämä pariskunta kiertää maailmaa julistamassa alastomuuden ilosanomaa. 

Naturismi ei ole vain joukolle vanhoja hippejä ja pervoja

Pariskunta tutustui nudismiin ensimmäistä kertaa seitsemisen vuotta sitten luxemburgilaisella leirintäalueella ollessaan. Heti ensikokeilun jälkeen pariskunta oli täysin myyty.

– Se oli meluisa paikka täynnä ihmisiä, eikä oikein sitä mitä etsimme. Leirintäalueen perältä löysimme naturistialueen, jossa oli rauhallista ja hiljaista, ja päätimme kokeilla sitä, pariskunta kertoo ensikosketuksestaan naturismiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pieni leirintäalue ei kuitenkaan tyydyttänyt pariskunnan janoa tätä luonnollista olotilaa kohtaan, vaan viime vuosina pariskunta on tutustunut erilaisiin naturismi-alueisiin ympäri Etelä-Eurooppaa. Tämän vuoden heinäkuussa pariskunta päätti kuitenkin toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa; he pakkasivat rinkkansa ja lähtivät kiertämään maailmaa vain yksi asia mielessään – naturismi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta aloitti blogin aiheen ympäriltä jo yhdeksän kuukautta ennen reissua, ja he ovat jatkaneet aktiivisesti kokemustensa jakamista kiinnostuneelle yleisölle.

– Haluamme näyttää ihmisille, että naturismi on jotain aivan jokaiselle, ei vain joukolle vanhoja hippejä tai pervoja.

Alastomuuden näkeminen on kannustanut riisuutumaan

Pariskunta kertoo blogissaan unelmoineensa ennen hyvästä työstä, kodista ja perheesta, kunnes yhtäkkiä he ymmärsivät, että nämä unelmat olivat pääasiassa yhteiskunnan asettamia – ei heidän omiaan.

– Joten me hankimme uusia unelmia, aloimme matkustella ympäri maailmaa ja opimme todella paljon elämästä ja siitä, miten ihmiset ovat päättäneet elää sitä. Ja sitten me löysimme naturismin...

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Tulevaisuudessa pariskunta aikoo selvittää, miten alastomuuteen suhtaudutaan Euroopan lisäksi Aasiassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa. Nyt kolme kuukautta tien päällä ollut pariskunta kertoo vastaanoton olleen vaihtelevaa.

– Joskus meitä lähestyvät ihmiset kääntyvät ympäri huomatessaan, että olemme alasti. Tai sitten he kävelevät meidän ohitseen ja luovat meihin pelokkaan katseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mutta paljon useammin tapahtuu sitä, että kun ihmiset näkevät meidät ilman vaatteita, he päättävät itsekin riisuutua alasti. Aivan kuin he olisivat tarvinneet vain hieman kannustusta, pariskunta iloitsee.

Vaikka pariskunnalla on reissuistaan paljon sekä hyviä että hieman huonompiakin kokemuksia, he aikovat jatkaa tien päällä niin kauan kuin mahdollista ja näyttää mahdollisimman monelle ihmiselle, että ihmisvartalossa ei ole mitään hävettävää. Ja mikä tärkeintä, alasti kulkeminen voi olla todella hauskaa.

Lähde: Metro

***

2:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.