Kolme äitiystävää, jotka sinun kannattaa heivata lähipiiristäsi

Tuomitsija tuomitsee, Ottaja ottaa kaiken, mitä sinusta irti saa.... Heivaa nämä äitityypit lähipiiristäsi! 

Popsugar-sivuston toimittaja Katherine Stahl sai lapsensa kuusi vuotta sitten. Hänellä on monia äitiystäviä – mutta kaikki heistä eivät ole olleet hyväntahtoisia tai mukavia! Stahl listasi myrkylliset ystävätyypit, joiden kanssa ei kannata kaveerata velvollisuudentunnosta.

1. Tuomitsija

Tällä äidillä on jotakin sanottavaa kaikesta, mitä teet. Tuomitsija loukkaa suoraan tai piikittelee epäsuorasti: hänen yksivuotiaansa puhuu jo kirjakieltä, mutta kyllä sinunkin lapsesi varmaan osaa pian puhua ihan hyvin, jos hän vain on hieman hidas! Lisäksi ystäväsi tuntee hyviä puheterapeutteja, jos sattuisit heitä tarvitsemaan…

Tuomitsija vihjailee jatkuvasti omasta paremmuudestaan. Hän kertoo, ettei koskaan pukisi lastaan ”noin epäsopivasti” tai antaisi hänen syödä autossa. Jos loukkaannut, Tuomitsija vakuuttaa nopeasti, ettei sinun häntä tarvitse kuunnella – kyseessähän on "vain hänen tapansa, tee toki, mitä lystäät”!

2. Ottaja

Ottajasta on kivaa tulla teille lapsensa kanssa, ja hänestä on mahtavaa, että lapsenne harrastavat yhdessä. Yhteiset hetkenne eivät kuitenkaan ole tasapuolisia: hän unohti kahvirahat kotiin, kai sinä maksat? Ja hänen lapsensa voi varmaan lainata sitä sinun lapsesi mekkoa – ja itse asiassa sitä lastenvahtiasi myös, hänhän on niin taitava!

Ottaja ottaa kaiken, mitä sinusta irti saa. Hän tuo mielellään lapsensa teille neljäksi tunniksi, että pääsee hierontaan – tässäkin on kyse hänen tarpeistaan!

3. Katoaja

Katoajan elämä on aina niin kaoottista ja kurjalla tai upealla tolalla, ettei hän koskaan ehdi nähdä sinua. Suunnitelmanne peruuntuvat tauotta, koska töissä tai kotona nyt vaan on niin kiire – ja kyllähän sinä ymmärrät, etkö vain, älä nyt suutu!

Jos muut kiireiset äitiystäväsi kykenevät kaivamaan sinulle aikaa aikatauluistaan, mutta Katoaja ei, se kertoo paljon siitä, miten tärkeä oikeasti olet hänelle.


Lähde: Popsugar.com

***

2:14

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja