Kolari vei Massan ja Coulthardin pistesauman

Kiinan GP:n kahdeksannesta sijasta taistelleet Ferrarin Felipe Massa ja Red Bullin David Coulthard osuivat yhteen 45. kierroksella, kun Massa teki ohitusyrityksen.

- Oli harmillista, mitä Coulthardin kanssa tapahtui. Olimme taistelun tuoksinassa suoran päässä, kun minä ajauduin vähän pitkäksi, koska rata oli liukas, ja niin osuimme toisiimme. Valitettavasti vasemmanpuoleiset eturipustukseni kärsivät ja jouduin keskeyttämään, Massa summasi tapahtuneen.

Massan keskeytys tarkoitti sitä, että Ferrari menetti valmistajien MM-sarjan kärkisijan Renault'lle ja Giancarlo Fisichella ohitti Massan kuljettajien sarjassa. Perjantaisen moottorinvaihdon takia peräpäähän pudonnut lähtöruutu teki Massan urakasta muutenkin vaikean.

- Olin läpi koko kisan erittäin nopea, sekä märällä radalla että kuivuvalla radalla. Olisin voinut sijoittua pisteille auttaen näin talliani taistelemaan valmistajien mestaruudesta ja puolustamaan kolmatta sijaani kuljettajien MM-sarjassa, Massa kertoi.

Coulthard taisteli maaliin yhdeksäntenä menettäen kolarin aiheuttamien vaurioiden takia pistesijansa.

- Kaksi tai kolme kierrosta aiemmin Massa oli yrittänyt sisäkurvin puolelta, mutta pystyin siinä vaiheessa estämään häntä. Hän yritti myöhemmin samaa uudestaan, mistä oli seurauksena törmäys, joka harmikseni vahingoitti autoani. Ohjaus ei toiminut kunnolla, vaan veti vasemmalle. Pystyin silti ajamaan nopeasti, mutta minulla oli vaikeuksia hiusneulamutkaan jarrutettaessa, minkä takia ajauduin leveäksi ja Mark Webber pääsi ohitseni. Päädyin näin ulos pisteiltä, Coulthard kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat