Juontajapariskunta vetämään radion aamushow'ta – "Tuleekohan yhteistä joulua?"

Suosikkijuontaja Renne Korppila saa rinnalleen oman puolisonsa Iida Ketolan Radio NRJ:n uudessa aamuohjelmassa.

NRJ:n uusi aamuohjelma NRJ:n Aamu, Iida ja Renne alkaa maanantaina 5. lokakuuta. Ohjelmaa vetää pariskunta Renne Korppila ja Iida Ketola, niin sanottuna kolmantena pyöränä lähetysstudiossa häärii Alexander Eklund.

Asetelmat ovat kiinnostavat: jo lähes kymmenen vuotta NRJ:n taajuudella juontanut Korppila on aiemmin vannonut, ettei tule työskentelemään oman kumppaninsa kanssa. Muun muassa Big Brother- ja Viidakon tähtöset -ohjelmista tuttu Ketola taas on vakaasti päättänyt, ettei herää arkisinkaan ennen kello seitsemää.

– Tämä on ainutlaatuinen ihmiskoe radiossa, pohtii Renne tiedotteessa.

– Pelottaa ja jännittää, mutta luotan Renneen. Tukeudumme toinen toisiimme, sanoo puolestaan Iida.

– Olemme kuitenkin molemmat temperamenttisia, joten onhan tässä vaaran tuntua ilmassa. Tuleekohan yhteistä joulua, pariskunta nauraa.

Radiokanavan ohjelmapäällikkö Mira Kuronen uskoo Ketolan saavan Korppilasta esiin uudenlaisia puolia.

– Tämä huomattiin työyhteisössämme jo lähetyksen suunnitteluvaiheessa. Oman puolison edessä rooli rapisee ja ilmassa on yllättävää herkkyyttä.

Renne Korppila nähdään myös tulevassa suomalaisessa supersankarielokuvassa Rendel. Rooleissa nähdään myös muun muassa Kris GummerusMatti OnnismaaAake KallialaAnu Palevaara ja Tero Salenius.

– Pääseminen mukaan tällaiseen projektiin on minulle toteen käynyt unelma. Kuten sanoin, fanitan täysillä tällaista meininkiä, ja kun Haaja tarjosi minulle roolia Rendelistä, oli vastaukseni ehdoton kyllä! Supersankarisarjakuvat ja -filmatisoinnit ovat olleet lähellä sydäntäni pikkupojasta saakka. Ja pikkupoikahan minä olen pohjimmiltani vieläkin, Korppila kommentoi rooliaan.

Lue myös:

    Uusimmat