Kohukaunotar väittää Ed Sheeranin kirjoittaneen hänelle musiikkia – suosikkipoppari tyrmää väitteen

Brittiläinen seurapiirikaunotar Katie Price väittää tekevänsä uutta musiikkia ja vieläpä maailmantähden avustuksella.

Tositelevisiosarjoista tunnettu Katie Price ei ole vielä luovuttanut muusikon uran suhteen.

Price vieraili torstaina Loose Women -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi työstävänsä kokonaista albumia ja vihjaili, että yksi levyn kappaleista olisi Suomessa juuri vierailleen Ed Sheeranin kirjoittama.

– Yksi henkilö, hän on A-luokkaa, hänellä on kaksi listahittiä tällä hetkellä, on kirjoittanut minulle yhden kappaleen albumilleni, Price vihjasi ohjelmassa.

Vaikka Price ei alkuun suostunut paljastamaan, kuka oli kyseessä, hän pian mainitsi Sheeranin nimeltä. Sheeranin edustajat ovat kuitenkin kieltäneet artistin kirjoittaneen tositelevisiokasvon uudelle levylle kappaletta.

Sheeran tunnetaan omien hittiensä lisäksi lauluntekijänä, joka on tehnyt kappaleita muun muassa Justin Bieberille, Taylor Swiftille, Beyoncélle ja Stormzylle.

Price sen sijaan on tehnyt musiikkia vaihtelevalla menestyksellä läpi vuosien. Vuonna 2005 hän pyrki epäonnistuneesti Britannian euroviisuedustajaksi. Hän julkaisi ex-miehensä Peter Andren kanssa lukuisia duettoja. Erottuaan vapaaottelija Alex Reidistä,hän julkaisi kappaleen Free to Love Again.

Lue myös:

    Uusimmat