Kohuhiihtäjä Aleksandr Bolshunovin tyttöystävä on näyttävä kaunotar – paljastaa Instagramissa pehmeämmän puolen koneeksikin haukutusta urheilijasta

0:24
Kohuhiihtäjä Aleksandr Bolshunovin hermo petti - sekosi täysin maalialueella

Venäjän kohuhiihtäjä Aleksandr Bolshunovin tyttöystävä Anna Zherebjatjeva on hänkin maajoukkuetason hiihtäjä.

Parhaillaan Saksan Oberstdorfissa käynnissä olevissa MM-hiihdoissa yleisöllä ei ole ollut mitään asiaa paikalle. Venäjän kohuhiihtäjä Aleksandr Bolshunov sai kuitenkin viime viikonloppuna heti kisan jälkeen halauksen tyttöystävältään Anna Zherebjatjevalta, 22.

Tv-kamerat ikuistivat onnenkyyneliään pyyhkivän Zherebjatjevan, kun 24-vuotias Bolshunov vei voiton kotiin miesten yhdistelmäkilpailussa ja juhli vihdoin ensimmäistä MM-kultaansa.

Jo pidemmän aikaa yhtä Bolshunovin kanssa pitänyt Zherebjatjeva on niin ikään hiihtäjä. Hän on kilpaillut maailmancupissa myös tällä kaudella muun muassa Rukalla kauden avauskilpailuissa. Lisäksi hän on Instagram-tilinsä perusteella myös näyttävä kaunotar, eikä peittele myöskään jopa koneeksi ja robotiksi haukutun poikaystävänsä pehmeämpää puolta sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissaan.

Zherebjatjevan Instagram-tilillä julkaistuissa kuvissa kovien suoritustensa lisäksi myös räiskyvästä temperamentistaan tunnettu Bolshunov poseeraa hempeästi tyttöystävänsä kanssa niin porealtaassa kuin kirsikkapuiden kukkienkin katveessa.

Myös Yle Urheilun kommentaattori Sami Jauhojärvi intoutui viime viikonloppuna hiihtolähetyksen yhteydessä muistuttamaan, ettei Bolshunovkaan ole kone, joka ainoastaan suorittaa.

– Jos ei osaa länsimaisia kieliä, se ei tarkoita, etteikö ihmisellä olisi tunteita. Jokainen huippu-urheilija, kuten tavalliset ihmisetkin, haluaa rakkautta ja haluaa antaa rakkautta. Toki laji vaatii yksinäistä puurtamista. Tarvitsee lepoa, ruokaa ja tarvitsee käydä vessassa, kuten meidän kaikkien muidenkin, Jauhojärvi sanaili kesken hiihtolähetyksen suorastaan runollisesti.

Zherebjatjeva vahvisti marraskuussa Rukalla Ilta-Sanomille tunnistavansa ylimielisen ja öykkärimäisenkin mielikuvan, joka Bolshunovista on kriitikoiden silmiin piirtynyt.

– Hän ei ole sulkeutunut ja aggressiivinen, kuten monet luulevat. Hän ei ole oikeasti sellainen, millaisena te kaikki näette hänet kilpailuissa, Zherebjatjeva sanoi IS:lle.

– Läheistensä kanssa hän on ihan erilainen. Hän on todella huolehtiva ja ymmärtäväinen. Hän auttaa aina muita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja