Maija Vilkkumaa julkaisi hulvattoman kuvaparin – imitoi osuvasti Norjan hiihtotähden legendaarista poseerausta: "Viestijoukkueeseen vois vielä päästä…"

6:39
Maija Vilkkumaa paljasti vuoden 2020 Urheilugaalassa omat urheilusankarinsa - nosti esiin yhden hiihtosankarin

Muusikko Maija Vilkkumaa hauskuttaa Twitterissä kuvaparilla, jossa hän imitoi norjalaisen hiihtotähden Marit Björgenin legendaarista poseerausta.

Muusikko ja laulaja Maija Vilkkumaa hassutteli keskiviikkona Twitterissä Oberstdorfissa meneillään olevien MM-hiihtojen hengessä. Vilkkumaa julkaisi ilman minkäänlaisia saatetekstejä Twitter-tilillään kuvaparin, jossa hän imitoi nyttemmin jo maailmancupin ja arvokisojen osalta kilpaladut jättäneen Marit Björgenin legendaarista poseerausta.

Björgenin valtaisa hauis nousi takavuosina otsikoihin, kun hiihtotähti poseerasi mustassa iltapuvussa palkintopystin kanssa. Vilkkumaa on omassa otoksessaan niin ikään pukeutunut käsivarren lihaksen paljastavaan yksiolkaimiseen mustaan asuun. Palkinnon sijaan hän pitelee käsissään pulloa, jossa näyttäisi olevan ruskeaa alkoholijuomaa.

Yhteneväinen poseeraus herätti välittömästi hilpeyttä Twitterissä.

– Viestijoukkueeseen vois vielä päästä pelkän kuvankin perustella! eräs twiitti kuului.

– Ei muuta kuin kentälle ja eka lento Oberstdorfiin! toinenkin twiittaaja kannusti.

– Kuin kaksi Maijaa, kolmas kirjoitti.

– Hyvä haba sullakin!

Aktiiviuransa lopettanut Marit Björgen, 40, on kahdeksalla olympiavoitollaan ja 18 maailmanmestaruudellaan kaikkien aikojen menestynein maastohiihtäjä.

Vilkkumaa puolestaan on yksi Suomen eniten levyjä myyneistä muusikoista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja