Kohu rintaruokinnasta: Eikö Beyoncé Knowles imetä?

Uusimmat kuvat Beyoncén vauvasta ja oletetusta pulloruokinnasta ovat nostattaneet kohun maailmalla. Toimiiko laulaja väärin, jos hän ei imetä lastaan?

Beyoncé ja hänen miehensä Jay Z pitävät yksityiselämänsä visusti omana tietonaan. Tällä viikolla Beyoncé raotti kuitenkin yksityiselämänsä verhoa julkaisemalla kuvia perhe-elämästään, Huffington Post uutisoi. Yksi otoksista aiheutti suuren kohun, sillä kuvassa näkyi maitopullo, joka osoittaa, että seitsemän kuukauden ikäistä Blue Ivy -vauvaa ruokitaan pullosta. Nyt naiset ympäri maailmaa keskustelevat, toimiiko Beyoncé oikein.

– Tiedämme että rintaruokinta on parasta vauvoille. Myös Beyoncé imetti aikansa ja nyt hän näyttää siirtyneen pulloruokintaan, mikä on ihan ok, rintaruokinnan puolesta puhuja, MochaManual.comin perustaja Kimberly Seals Allers kommentoi.

Yhdysvalloissa rintaruokintaa suositellaan täysipainoisesti kuuden kuukauden ajan ja muun ruoan kanssa yhteen vuoteen saakka.

– Valitettavasti ihmisillä on aina sanansa sanottavana. Ja media rakastaaa naisten kissatappeluita, Allers valittelee.

Naisen mukaan hyväksi tai pahaksi leimaaminen ei auta ketään.

– Toki haluaisin nähdä Blue Ivyä rintaruokittavan yhteen ikävuoteen saakka. Mutta olenko vihainen Beyoncellé pulloruokinnasta? En ole, Allers kertoo.

Beyoncé on vahvistanut People-lehdelle, että hän imetti vauvaansa ensimmäiset kymmenen viikkoa.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja