Beyonce paljastaa: Laiminlyön kauneudenhoitoani

Poplaulaja Beyoncé paljastaa tyylitottumuksensa. Hehkeällä laulajalla on myös pahoja tapoja. Kun laiskuus iskee, hän laiminlyö kauneudenhoitonsa.

Tyyliasiat ovat olleet poplaulaja Beyoncélle aina tärkeitä, Company-lehti kertoo. Kauneussalonkia pitäneen äidin tytär on kokeillut omien sanojensa mukaan kaiken maailman tyylejä. Sympaattinen laulaja ei ota tyyliasioita haudanvakavasti. Hän myöntää olleensa kauhuissaan katsellessaan vanhoja epäonnistuneita tyylikokeilujaan, mutta paljastaa, että tyyli on hioutunut aikaa myöden aikuismaisemmaksi. Kotioloissa tähti ottaa perin rennosti.

– Joskus olen hieman laiska, enkä edes jaksa pestä kasvojani iltaisin. Kotona haluan olla vastakohta julkiselle minälleni.

Rohkea kokeilija on nyt laajentanut osaamisaluettaan tuoksujen maailmaan. Tähden uusi hajuste Pulse kannustaa naisia olemaan rohkeasti omia itsejään.

– Halusin tuoksun olevan hauska, nostattava ja itsetuntoa kohottava. Minulle on tärkeää, että nainen voi tuntea olevansa seksikäs, vahva ja energinen, laulaja selittää.

Laulaja hakee itse energiaa esiintymisestä. Tanssimalla hän hoitaa myös kuntoaan. Tähti kannustaa muitakin valitsemaan lajin, joka on itselle mieluisa.

– Mikä tahansa on hyvästä, mikä nostaa pulssiasi - oli kyse vaikkapa vain koiran taluttamisesta, tähti sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja