Kodin välttämättömyydet: Löytyväthän nämä sinulta?

Erilaisia välttämättömyyksiä elämässä on varmasti paljonkin. Katso, mitä sinun kodistasi olisi syytä löytyä.

On olemassa tavaroita, joita joka kodista pitäisi löytyä. Niitä ei juurikaan tule ajatelleeksi ennen kuin niitä tarvitsee.

Hellawella -sivusto on listannut tavaroita, joita ei tule juuri kaivanneeksi ennen kuin niitä tarvitsee.

Tarkista, että kaapistasi löytyvät seuraavat tavarat.

Siivoustarvikkeet

Sinulta saattaa löytyä erilaisia puhdistusaineita eri pintoja varten, mutta löytyykö sinulta sitä, millä siivota? Pidä huoli, että kaapistasi löytyy rättejä pyyhkimiseen, sieniä hankaamiseen ja kumihanskat käsiä suojamaan. Näin ollen olet aina valmiina toimeen

Tarpeelliset

Loppuiko kaukosäätimestä paristo? Katkaiseeko ukkosmyrsky usein sähköt? Pitäisikö hääkuva jo ripustaa seinälle? Tarkista, että sinulta löytyy seuraavat asiat: erikokoisia paristoja, taskulamppuja (sijoittele useampia eri paikkoihin) tulitikkuja (pidä kynttilöiden lähellä) ja mittanauha ripustamista varten.

Teippi

Maalarinteipillä kiinnität kuvat ja julisteet seinälle. Läpinäkyvällä teipillä paketoit lahjat. Lisäksi tarvitset erinäisiin hommiin myös ilmastointiteippiä sekä liimaa.

Ompelutarvikkeet

Irronneiden nappien ja revenneiden olkaimien ompelu ei onnistu ilman välineitä. Jokaisesta kodista tulisikin löytyä vähintään seuraavat ompelutarvikkeet: nappeja, neuloja ja lankaa ja hakaneuloja.

Lue myös:

    Uusimmat