Klamydian keikkamyyjä: Solisti oli humalassa

Klamydian keikkamyyjä Marko Palomäki kertoo Lapuan tapahtumista MTV3.fin Viihdeuutisille.

Klamydia veti poikkeuksellisen esiintymisen lapualaisessa yökerhossa lauantaina, kun keikka yhtäkkiä keskeytyi. Paikalla ollut Klamydian keikkamyyjä Marko Palomäki kertoo tapahtuneesta MTV3.fin Viihdeuutisille. Hän painottaa, että solisti Vesku Jokista lukuun ottamatta kaikilla muilla oli ollut paketti kunnossa.

– Bändi oli vetänyt jonkun verran lavalla keikkaa, ja se keskeytyi. Solisti oli ottanut liikaa viinaa, Marko Palomäki myöntää MTV3.fin Viihdeuutisille.

Palomäki korostaa, että tapahtunut on poikkeustapaus bändin historiassa. Hän on toiminut bändin keikkamyyjänä vuodesta 2006 alkaen. Sitä ennen hän on toiminut bändin kanssa yhteistyössä lukuisia vuosia.

– Pitää muistaa, että tämä on harvinaista ja poikkeuksellista. Uskoisin, että tämä jää poikkeustapaukseksi. Heillä on tuhat tai kaksituhatta hyvää keikkaa takana, niin siitä ei puhuta mitään, hän muistuttaa.

Klamydia esiintyy seuraavan kerran perjantai Helsingin Nosturissa Petri Nygårdin kanssa. Lauantaina on vuorossa Järvenpää.

– Bändi on varmasti sataprosenttisesti pahoillaan. Tulevat keikat ovat varmasti timanttisia. Kyseessä on nöyrä, keikkaa tekevä yhtye. He arvostavat ja kunnioittavat asiakkaita, Palomäki painottaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat