Kiusallinen ongelma vaivasi naista vuosikaudet: Ajatteli seksiä jatkuvasti!

Jo teini-iästä lähtien Rose Bretécherin elämää dominoivat näyt yläosattomista ystävistä, pornografisista teoista ja tanssivista vaginoista. 

Rose Bretécher kärsi erikoisesta pakkoneuroosista. Seksuaaliset mielikuvat valtasivat hänen mielensä yli 10 vuodeksi. Esimerkiksi tavatessaan näyttelijä Jake Gyllenhaalin musiikkivideon kuvauksissa Bretécher kertoo nähdessään miehen kasvojen tilalla suuren vaginan.

Ensimmäisen kerran Rose Bretécher (joka ei ole hänen oikea nimensä) oirehti teini-iässä, kun hän syödessään päivällistä vanhempiensa ja veljensä kanssa näki mielessään alastoman pojan. Näky sai naisen pelkäämään, että hän on pedofiili.

Näyt muuttuivat nopeasti graafisemmiksi, ja Bretécher näki niitä vuorokauden ympäri, seitsemän päivää viikossa. Kyseessä ei ollut miellyttävä kokemus, ja naisen elämä muuttui painajaiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanne muuttui niin pahaksi, että Bretécher erosi poikaystävästään, lopetti opiskelut yliopistolla ja harkitsi jopa itsemurhaa. Mikä tahansa arkinenkin asia oli naisen mielessä seksuaalinen.

– Saatoin katsoa pilliä ja nähdä siinä peniksen, ja sitten katsoin, kun joku imi pillillä. Jokainen päivä oli painajainen, nainen kertoi Mirrorille.

Vuosia hiljaisesti kärsinyt ja jo seksuaalisen suuntautumisensakin kyseenalaistanut nainen löysi kuitenkin lopulta internetistä apua. Sieltä hän luki Pure O -nimisestä tilasta, jonka kaikki oireet sopivat häneen. Bretécher diagnosoi itsensä ennen kuin haki ulkopuolista apua.

– Tässä se oli. Todiste siitä, etten ollut hullu, enkä homofoobikko, että en ollut ikinä ollutkaan pedofiili. Olin vain sairas. Minulla oli diagnoosi.

Psykiatriasta ei kuitenkaan ollut apua. Lopulta nainen löysi amerikkalaisen lääkärin, joka hoiti naista Skypen välityksellä vuoden ajan. Hoitoon kuului erittäin seksuaalisten kuvien katsominen. Näkyihin ei saanut kuitenkaan reagoida.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hoito auttoi, ja nykyään nainen elää poikaystävänsä kanssa, ja on julkaissut Pure-muistelmansa.

Lähteet: Mirror, ES Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat