Kiukuttaako kilot? Helmen Keventäjät-blogistit tsemppaavat kanssasi

Helmen Keventäjät-blogissa 10 kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia etsivää ihmistä kirjoittaa kokemuksistaan. Lue, millaisia tarinoita, tietoa ja hykerryttäviä juttuja blogisteilta löytyy.

Helmi haki kymmentä innokasta ja motivoitunutta miestä ja naista kokeilemaan Keventäjät-palvelua noin kuuden kuukauden ajaksi. Nämä kymmenen rohkeaa sitoutuivat kokeilemaan Keventäjät-palvelua ja raportoimaan kokemuksistaan Helmen sivuilla blogin muodossa.

Seuraamme kevyempiä elämäntapoja opettelevien miesten ja naisten matkaa koko kevään ajan helmikuusta 2011 alkaen Helmen Keventäjät-blogissa.

Tässä he ovat: Helmen Keventäjät-blogistit!

Mia Siutla on 36-vuotias tuotepäällikkö Turusta. Zumbaa, musiikkia ja Poppis-koiran kanssa lenkkeilyä harrastavalla tehonaisella on aina joku projekti käynnissä.


Marjo Rossi-Kyllönen on 49-vuotias tamperelainen lastentarhanopettaja, jolla on tähtäimessä kesäksi keventynyt olo ja ulkomuoto.


Erja Kokkonen, 51, asuu Siilinjärven Toivalassa ja viettää vuoden vuorotteluvapaalla. Erja aikoo antaa vihdoin aikaa itselleen ja laittaa terveytensä kuntoon sekä pudottaa painoa 20 kiloa.


Tuula Viskari, 51, Lohjalta otti rohkeasti haasteen vastaan, ja ryhtyi kokeilemaan Keventäjiä raportoiden kokemuksiaan blogiin. Tuulan mukaan painonpudotuksesta raportoiminen on näytönpaikka ja antaa lisäpuhtia.


Jarimatti Anttila, 38, Nastolasta haluaa saada Keventäjistä lähtölaukauksen elämäntapojen muutokselle. Pienen pojan isä kertoi keventämispäätöksen kypsyneen, kun vesselin vauhti kiihtyy, mutta isä sen kun väsyy. On tullut aika pistää isä jälleen kuntoon.


Kempeleessä asuva Johanna Riekki, 29, haki kokeilemaan Keventäjiä, sillä kahden pienen lapsen äiti halusi löytää tukea painonhallintaan ja oppia uuden, terveen tavan syödä.

Tamperelaisen Anne Valtasen, 55, laihdutushistoria on pitkä ja värikäs, mutta nyt kuurit saavat hänen puolestaan jäädä loppu iäksi.


Kemiläisellä Markus Hintikalla, 41, on edessään melkoinen kevät, kun esikoinen syntyy helmikuussa ja samaan aikaan alkaa terveellisten elämäntapojen opettelu.


Hämeenlinnassa asuva Titta Iivanainen, 29, halusi kokeilemaan Keventäjiä, kun omat konstit painonhallinnassa alkoivat tuntua tuskallisilta. Kuntosalia ja lenkkeilyä harrastava nainen piti itseään lähes nälkäkuurilla, kielsi itseltään hiilihydraatit ja pinna sen kun kiristyi.

Seuraa Helmen Keventäjät-blogisteja koko kevään ajan ja muista lähettää tsemppiviestejä rohkeille Keventäjille! Klikkaa blogiin tästä.

MTV3/Helmi, Laura Kokko

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja