Kiss odotti Kimi Räikköstä keikalleen

Suomen kaikkien aikojen nopeimmin loppuunmyyty konsertti starttasi tiistaina Helsinki Areenalla, kun Kiss nousi lavalle. Viihdeuutiset tapasi bändin kitaristin ja rumpalin hetki ennen keikkaa.

Eric Singer ja Tommy Thayer uskoivat, että formulakuski Kimi Räikkönen saattaisi tulla illan keikalle. Bändi ystävystyi formulakuskin kanssa Melbournessa maaliskuussa.

Innokkaimmat Kiss-fanit olivat saapuneet keikkapaikalle jo heti aamukuudesta varmistamaan paikkansa eturivissä. Kiss Army Finlandin puheenjohtaja Matti Martikainen oli yksi odottajista.

Intohimoisena Kiss-fanina Martikaisella on liput myös keskiviikon konserttiin sekä loppuviikosta pidettävään Tukholman konserttiin.

Kiss Army Finlandin puheenjohtaja uumoili, että illan keikalle saapuisi myös Suomen ehkä kuuluisin Kiss-diggari Tomi Putaansuu alias Mr. Lordi.

– Eiköhän hän täältä löytyne, tosin ihmiset eivät välttämättä tunnista siviilissä häntä. Kyllä varmaan kotimaisia artisteja täällä pyörii. Kiss on ollut innoittaja monelle suomalaiselle popbändille, Martikainen arvioi.

Kiss on Viihdeuutisten haastattelussa keskiviikkona!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat