Kisasta tippunut Jimi Pääkallo: Jatkan bilemestarina

Sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta tippuivat Jimi Pääkallo ja Anna Sainila. Pääkallo sai tanssijoista niin hyviä ystäviä, että aikoo jatkaa tanssiporukan bilevastaavana, vaikka ei kisassa enää tanssikaan.

- Mahtavaa oli, niin kauan kun sitä kesti. Mahtava kokemus, mahtavaa jengiä, olen saanut monta hyvää ystävää. Sitä paitsi ne tarvii bilemestaria, Pääkallo kertoi MTV:n Viihdeuutisille.

- Ja meistä on ihan mahtavaa, että Antti ja Sutu saavat jatkaa. Eihän me voi kilpailla Antin kanssa, hän on aivan omaa luokkaansa, Anna Sainila hehkuttaa.

- Antti vielä vie koko homman! Pääkallo uskoo.

Pudotusuhan alla oli kolme paria, Joonas,Jimi ja Antti partnereineen. Joonas ja Kati saivat ensimmäisenä tiedon jatkoon pääsystä. Jatkoa jäivät odottamaan Antti ja Sutu sekä Jimi ja Anna. Lopulta Marco ilmoitti Jimin ja Annan matkan kisassa päättyneen tähän, mikä ei näyttänyt haittaavan rokkaria.

- Kiitos ihanalle parille ja kiitos kaikille tuesta, Anna kiitteli.

Katso Pääkallon ja Sainilan haastattelu täältä!

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.