Kirstie Alleyn traaginen elämä

Näyttelijätär Kirstie Alleyn elämä ei ole ollut helppoa. Nainen on kokenut elämässään kovia menetyksiä, mutta löytänyt kuitenkin helpotusta ja lohdutusta muun muassa uskonnosta.

Näyttelijätär Kirstie Alley, 60, syntyi Kansasissa ja eli siellä rauhallisen lapsuuden. Koulujen jälkeen Alley muutti Los Angelesiin tähteyden toivossa. Ura ei heti auennut, vaan Alley työskenteli koe-esiintymisten ohella sisustusarkkitehtina.

Hollywood vei nopeasti naisen mennessään ja hän oli tuttu näky useissa juhlissa. Juhliminen jatkui ja samalla myös panokset kovenivat. Huumeet tulivat kuvioihin ja Alley jäi riippuvaiseksi kokaiinista.

Apua terveys- ja rahavaikeuksiin nainen haki skientologiasta, joka oli monien tähtien suosima uskonto. Tähän päivään asti Alley on väittänyt, että juuri skientologia paransi hänen huumeriippuvuutensa.

Ongelmat eivät kuitenkaan loppuneet vielä siihen, sillä vuonna 1981 Alleyn äiti kuoli auto-onnettomuudessa rattijuopon törmättyä hänen autoonsa. Naisen isä loukkaantui rytäkässä pahasti, mutta lopulta toipui.

Alleyn elämä ei ole ollut ruusuista rakkausrintamallakaan. Nainen on kahdesti eronnut ja hänellä on ex-miehensä Parker Stevensonin kanssa kaksi adoptiolasta.

Elämää suurempi Kirstie Alley AVA-kanavalla lauantaina 14. toukokuuta alkaen kello 22.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja