Ninja Sarasalo mallimuistoistaan: Hurjimpia en paljasta koskaan

Entinen huippumalli on tyytyväinen nykyiseen elämäntyyliinsä.

Pitkän ja näyttävän kansainvälisen uran tehnyt Ninja Sarasalo päätyi Paparazzin listoille 14-vuotiaana ja on näin ollen viettänyt nuoruutensa mallimaailman kulisseissa. Varmaa siis on, että muistin syövereistä löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita ja paljastuksia.

– Hurjimpia juttuja en paljasta koskaan. Ehkä kerron jotain sitten, kun kirjoitan omaelämäkerran, mutta niitä kaikkein pahimpia en silloinkaan, Sarasalo

Persoonallisen näköinen Sarasalo teki läpimurtonsa ulkomailla, kun hän pääsi Jean-Paul Gaultierin kansainvälisen hajuvesikampanjan mainoskasvoksi. Hänet muistetaan myös muun muassa HIM-yhtyeen supersuositulta Right Here In My Arms -musiikkivideolta.

Menestyksekkäästä urasta huolimatta Sarasalo kertoo suurimpien ylpeyden aiheidensa löytyvän kotoa omasta arjesta.

– Olen synnyttänyt ja olen hyvä äiti ja vaimo. Minulla on oma yritys, pystyn huolehtimaan itsestäni ja perheestäni ja olen itsenäinen nainen. Tällaiset saavutukset ovat minulle niitä tärkeimpiä, neljävuotiaan Taito-pojan äiti kuvailee.

Tänä kesänä naimisiin mennyt Sarasalo kertoo olevansa tällä hetkellä erittäin tyytyväinen elämäänsä.

– Tämä on ollut todellinen rakkauden kesä. Tätä ei kai saisi sanoa ääneen, mutta olen todella onnellinen siinä paikassa, missä elämässäni nyt olen, hän huokaa.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat