Mainos

Kirjoja erotiikan maailmasta

Oman kumppanin innostaminen seksiin ei aina ole helppoa. Eikä omakaan vireystaso ole vakio. Helmi-kaupan kirjahyllyltä löytyy upeita teoksia, joiden avulla omaa ja kumppanin seksielämää voi oppia kehittämään - huipulle asti.

Japanilainen "rakkauden taide" on ollut ihailun aihe kautta aikojen. Geishan seksiopas on kirja, joka paljastaa geishojen salatut niksit siitä, miten he ovat miehensä vietelleet.

Kyse ei ole niinkään asennoista vaan uudesta, kokonaisvaltaisesta ajattelutavasta lähestyä seksiä. Huomioon otetaan myös ympäristö, eleet ja hyvä olo. Kirjan sävy on pehmeä ja hienovarainen niin kuin geishakin. Kirjassa on runsaasti käytännön vinkkejä sekä itämaista erotiikan viisautta. Kuvitus on tyylikkään aistillinen.

Naisen vartalon salat esille

Lisää Orgasmeja on kirja naisille, jotka haluavat piristää seksielämäänsä ja oppia tuntemaan vartalonsa salat. Se sopii oppikirjaksi myös miehille, jotka haluavat tietää enemmän naisistaan.

Lisää Orgasmeja perustuu Ylva Franzénin pitkäaikaiseen kokemukseen seksuaalikouluttajana. Hän on järjestänyt Ruotsissa suosittuja orgasmikursseja naisille, miehille ja pareille. Teos sisältää käytännön harjoituksia ja vinkkejä, jotka johdattavat kohti uudenlaista, kokonaisvaltaisempaa seksiä.

Ruotsissa Lisää Orgasmeja -teoksen ensimmäinen painos myytiin loppuun ennätysajassa. Sitä käytetään seksologian peruskurssin oppikirjana mm. Göteborgin Psykologisessa instituutissa.

Eroottista kirjallisuutta pareille

Moninkertainen Orgasmi - Seksin Salaisuuksia Pareille on kattava teos, joka kertoo lukijalle, kuinka parien on mahdollista yhdistää miehen ja naisen erilaiset seksuaalienergiat, kokea koko kehon kattavia intensiivisiä orgasmeja, tyydyttää toisensa täydellisesti niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin, edistää terveyttään seksuaalisuuden avulla ja syventää ja henkevöittää suhdettaan.

Teos sisältää tuhansia vuosia vanhoihin taolaisiin opetuksiin perustuvia harjoituksia, joiden avulla parit voivat löytää ennen kokemattomia nautinnon ja läheisyyden huippuja.

Runsaasti kuvitettu ja selkeä opas on kirjoitettu innostamaan pareja koko yön kestävään rakasteluun ja koko elämän pituiseen rakkauteen. Kirjan harjoitukset ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.