Kimin Minttu-rakas Kauneus & Terveys -lehdessä: Luottamuspula vaivasi suhdetta

F1-tähti Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen avautuu uudessa Kauneus & Terveys -lehdessä muun muassa parin suhteen alun luottamuspulasta.

Minttu Virtasen, 28, ja Kimi Räikkösen, 35, suhteen alussa molemmat osapuolet miettivät, että voiko toiseen täysin luottaa. Virtanen paljastaa asian tuoreessa Kauneus & Terveys -lehden haastattelussa.

Hän kertoo seuranneensa Kimin elämää lehdistä ja pelänneensä, että Kimi käyttäytyy huonosti häntä kohtaan.

– En pystynyt luottamaan häneen täysin muttei Kimikään minuun. Se oli ihan hiton surullista: Kimi joutuu aina miettimään, ovatko ihmisen aikeet häntä kohtaan aidosti vilpittömät vai haluaako tämä vain hyötyä hänestä jotenkin. Vei aikaa, ennen kuin Kimi päästi minut lähelleen, Minttu muistelee artikkelissa.

Vuoden 2014 toukokuussa Virtanen lopetti työnsä ja muutti Räikkösen luo Sveitsiin. Pari oli seurustellut tuolloin alle vuoden.

– Puhuimme asiasta kauan. Kimi toivoi minun lopettavan työt, jotta ehtisimme nähdä enemmän. Minulle tuli vahva usko siihen, että suhde kantaa ja Kimi huolehtii minusta.

Parin esikoislapsi Robin syntyi 27. tammikuuta. Pojan koko nimeksi tuli Robin Ace Matias Räikkönen.

Minttu kehuu F1-kuskin omistautuneisuutta ja toteaa Kimin olevan valmis ottamaan luodin hänen puolestaan.

– Hän on täysin omistautunut perheelle ja miettii aina ensimmäisenä meitä. Töissä hän on itsekäs ja kova, kotona lämmin ja ihana. Kotona ei huomaa yhtään sitä, kuka hän on ja mitä hän työkseen tekee.

Sekä Minttu että Kimi toivovat saavansa lisää lapsia.

– Kimi on vielä innokkaampi kuin minä. Hän voisi tehdä toisen vaikka heti. Ja niin voisin minäkin, ellei raskausaika olisi niin rajoittavaa. En kuitenkaan halua lapsien välille liian isoa ikäeroa.

Minttu on julkaissut Instagram-tilillään viime päivinä kuvia lomamatkalta Menorcan saarelta Espanjasta. Pariskunta on ehtinyt viimeisimmän kuvan mukaan viettää myös kahdenkeskistä aikaa.

– Date night, lukee kuvan tekstinä.


Virtanen on ehtinyt loman aikana nauttia myös auringosta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja