Kimi Räikköstä ei kiinnosta, jos Fernando Alonson tulee ja vie hänen ennätyksensä – "Ei ole syy siihen"

Alfa Romeon Kimi Räikkösen kausi F1-sirkuksessa on viime aikoina kääntynyt iloisempaan suuntaan: aika-ajoissa pääsyä toiseen osioon ja kauden ensimmäiset MM-pisteet edellisessä kisassa Toscanassa. Kaiken lajissa nähnyt ja kokenut Räikkönen kuitenkin tietää, että mitkään edistysaskeleet eivät ole F1:ssä helppoja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

–  Haluamme tietenkin aina enemmän, mutta se ei ole helppoa tässä lajissa. Etenemme oikeaan suuntaan pikkuhiljaa, mutta niin tekevät kaikki muutkin. Okei, suunta on oikea, mutta töitä piisaa paljon, Räikkönen jutteli Sotshissa kauden 10. kisan, Venäjän gp:n alla.

Räikköselle sunnuntain kisa on merkkipaalu, sillä hän sivuaa Rubens Barrichellon nimissä olevaa gp-starttien ennätystä kaasuttamalla uransa 323. kisaan. Torstaina Räikkönen, 40, saikin jälleen kerran kuulla kysymyksiä uran jatkosta: pysytkö mukana ensi vuonna estääksesi Fernando Alonson (312 starttia) nousemista ennätysmieheksi?

–  Ei tuo (Alonso) ole syy siihen jatkanko vai enkö jatka, sillä kaikki ennätykset rikotaan useimmissa urheilulajeissa. Niin se aina on. Kuten olen moneen kertaan sanonut, tuolla ei ole merkitystä minulle. Mutta ehkä tulevaisuudessa, kun katson taaksepäin, ehkä katson tuota asiaa eri tavalla, Räikkönen pyöritteli.

–  Tällä hetkellä kisa on vain yksi muiden joukossa, ja yritän tehdä siitä hyvän ja katson mitä jää käteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja