Kimi Räikkönen F1-kisan siirrosta vain muutaman tunnin ajomatkan päähän Suomesta: ”Voisi arvata, että siellä olisi suomalaisia”

Venäjä F1-kisan tuominen Mustanmeren rannalta Sotshista maan luoteiskulmaan Pietarin lähistölle toisi varmasti paikalla enemmän suomalaisia kisaturisteja, mutta Valtteri Bottas suosisi edelleen Suomen oman GP:n järjestämistä.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55,
2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Torstaina tulleen uutisen mukaan Venäjä on kaavailemassa vuoteen 2025 sovitun F1-kisan järjestämispaikaksi Sotshin sijaan Pietarin lähistölle nousevaa uutta rataa. Sotshin olympia-alueelle ollaan kaavoittamassa uutta rakentamista, jonka alta F1-rata pitäisi saada pois.

Samaan aikaan vain muutaman sadan kilometrin päähän Suomen Iittiin on rakenteilla KymiRing, josta haaveillaan niin ikään F1-näyttämöä tulevaisuuteen. Valtteri Bottas nostaa tämän esiin, kun häneltä kysytään Pietarin suunnitelmista kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa.

– Joo, varmaankin se olisi hyvä. Tietysti Suomen GP olisi myös kiva, mutta sinne (Pietariin) voisi tulla enemmän suomalaisia (kuin Sotshiin), Bottas kommentoi torstaina.

Samaa arvelee Kimi Räikkönen.

– Me menemme sinne, missä ikinä kisat ovatkaan, Räikkönen naurahtaa.

– Voisin arvata, että siellä olisi suomalaisia, mutta on niitä täälläkin katsomassa kisaa. Mutta olisi se varmasti helpompaa, hän pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat