Kimi-enne kutkuttaa Ferrari-faneja – Charles Leclerc myöntää: "En voi valehdella, näyttää hyvältä"

Leclerciltä musertavaa ylivoimaa, Verstappenille katastrofi ja Bottas pisteille – Näin eteni Australian GP 7:31
Leclercin näytös, Red Bullin katastrofi – MTV Uutiset Live paketoi Australian GP:n tapahtumat

Ferrarin Charles Leclerc on pitkällä karkumatkalla F1:n kuljettajien MM-taulukossa. Ferrari-fanit saivat lisää herkkua pöytään, kun viime sunnuntain Australian GP tarjosi kutkuttavan – Kimi Räikköseen liittyvän enteen.

Leclerc johtaa tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjaa 34 pisteen erolla ennen Mercedeksen George Russellia. Leclerc on napannut kaksi voittoa, minkä lisäksi hän on ollut kerran toinen.

Australian GP tarjosi Ferrari-faneille kutkuttavan käänteen, kun Leclerc ajoi paalulta kisan voittoon. Leclercistä tuli täten ensimmäinen Ferrari-kuski, joka on pystynyt samaiseen temppuun sitten Kimi Räikkösen. Räikkönen voitti vuonna 2007 Australian GP:n paalupaikalta. Räikkönen kruunattiin samana vuonna kuljettajien maailmanmestariksi.

Hän on, edelleen, viimeisin Ferrari-kuski, joka on pystynyt voittamaan kuljettajien MM-tittelin.

Leclerc ei voinut olla myhäilemättä, kun hän sai tietää Räikköseen liittyvästä enteestä.

– Hienoa kuulla, Leclerc huikkasi Australiassa RacingNews365.com:n mukaan.

– Nyt on ajettu vasta kolme kisaa. En halua ajatella mestaruutta, vaikkakaan en voi valehdella, etteikö tilanne näyttäisi hyvältä, Leclerc jatkoi.

– 34 pistettä on huima ero. Yritän kuitenkin pitää sen pois mielestäni. En halua, että asenteeni muuttuu millään tavalla, monacolainen totesi nykytilanteeseen liittyen.

F1-kausi jatkuu kahden viikon päästä Italian Imolassa.

Lue myös:

    Uusimmat