Kim Kardashianin ylellinen laukku oudossa käytössä

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ei tyydy mihin tahansa vanhaan kassiin käydessään salilla. Tähden treenikäytössä nähtiin yli 10 000 euron arvoinen Hermesin Birkin-laukku.

Muotimoguliksi muuntautunut tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 30, ei heitä pyyhettä ja vesipulloaan kangaskassiin normaalien kuolevaisten tavoin. Tähti nähtiin kantavan salivermeitään Hermesin Birkin-laukussa, jonka arvo on yli 10 000 euroa. Tähti bongattiin arvokkaan salilaukkunsa kanssa, kun tämä oli tulossa treeneistään.

Hermesin Birkin-laukkua ei kuka tahansa saa käsiinsä, sillä kyseinen asuste on myynnissä vain rajoitetusti ja odotuslistan kautta. Laukku on must-asuste julkisuuden henkilöille ja halvimmillaan laukun perusversion voi saada vajaalla 5 000 eurolla.

Kardashian tyytyi muun lookinsa osalta perinteisempään salipukeutumiseen, sillä tähden yllä nähtiin mustat legginssit, löysä, olkapään paljaaksi jättänyt t-paita sekä lenkkitossut.

Syyskuussa 2010 Kardashian kävi äitinsä Krisin kanssa Pariisissa, jossa kaksikko tuhlasi yhteensä liki 80 000 euroa Hermesin laukkuihin. Laukkuostosten joukossa oli muun muassa seitsemän Birkin-laukkua, esimerkiksi yli 20 000 euron arvoinen, harvinainen, krokotiilinnahkainen laukku.

Kardashianin lisäksi toinen tunnettu Birkin-laukkuja keräilevä julkkis on muotisuunnittelija Victoria Beckham, jonka kätköistä löytyy mittava kokoelma Birkineitä. Tähden kerrotaan omistavan yli 100 Birkin-laukkua. Laukkukasan arvioidaan olevan noin 1 700 000 euron arvoinen.

Beckhamin kainalossa nähtiin Birkin-laukku jatkuvasti aina viime vuoden loppuun asti, jolloin hän alkoi suunnitella omia laukkujaan.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja