Kim Kardashianin peppu paistoi legginsien läpi, katso

Kim Kardashian paistatteli jälleen paparazzien valokeilassa laittaessaan ylleen legginsit, joista loisti varsin mallikkaasti läpi.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, ja nainen onkin viettänyt paljon aikaa kuntosalin puolella. Kris Humphriesin kanssa avioituva Kardashian on myös pitänyt lähes päiväkirjamaista kirjanpitoa urheilusuorituksistaan ja päättäväisestä painonpudotuksestaan Twitterissä kaiken kansan nähtävänä. Nyt Kardashian myös näytti konkreettisia tuloksia – arvatenkin tahattomasti.

X17-sivusto bongasi tulevan morsmaikun matkalla kuntosalille. Kardashianilla oli yllään musta toppi sekä ohuet legginsit, joista Kardashianin muodokas takapuoli paistoi läpi. Paparazzit huomatessaan Kardashianian yritti peitellä laukun avulla takapuoltaan. Eikö kukaan kertonut, ettei legginsit ole sama asia kuin housut?

Kim Kardashianin takapuoli on ollut usein syynissä: Kardashian on muun muassa todistellut, että hänen muodokas takapuolensa on aito ja ärsyyntynyt useasti siitä, että ihmiset kiinnittävät hänen pakaroittensa pyöreyteen niin paljon huomiota.


Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: huffingtonpost.com, X17

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja