Kim Kardashian paljasti muodokkaan peppunsa salat

Kuuluisa Kim Kardashianin takapuoli on kantajansa mukaan täysin aito ja armenialaisten sukujuurien ansiosta muodokas.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 30, on kyllästynyt puolustelemaan takamuksensa aitoutta ja olemaan peppuvitsien aihe, kertoo showbizspy.com. Hoikan tähden kurvikas takapuoli nostaa aika ajoin huhumyllyn, että Kim on käynyt kirurgin veitsen alla.

– Se on ihan naurettavaa. Olen ylpeä sanoessani, että tämä takamus on ihan aitoa minua enkä ole koskaan ottanut esimerkiksi pistoksia siihen. Olen puoleksi armenialainen, joten peppu tulee isäni puolelta. Teen kaikkeni ja treenaan kovasti, mutta kyllä tämä on ihan aito, Kim kommentoi.

Kim on myöntänyt, että yhtä intohimoisesti kuin treenaamiseen hän on innoissaan työnteosta. Kaunottarella on kenkien verkkokauppa, vaatemallisto, korumallisto, kaksi hajuvettä ja osaomistus kolmesta vaatekaupasta.

– Olen aina matkalla ja bisnekseni pitävät minut aina kiireisenä. Vapaapäivilläkin hyväksyn kenkiä nettisivuilleni ja valokuvia hajuvesikampanjaani. Olen työnarkomaani. Teen kaiken aina täysillä, niin täytyy tehdä jos haluaa olla supermenestynyt. Kaiken täytyy olla aina täydellistä ja annan aina panokseni kaikkeen. En halua vain antaa pelkkiä kasvojani tuotteille, Kim kertoilee.

MTV3/Helmi

Lähde: Showbizspy.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja