Kim Kardashianin avioliiton huhutaan rakoilevan – näpäytti juoruilijoita julkaisemalla hempeitä hääpäiväkuvia Kanye Westin kanssa

1:33
Maistiaisia Keeping up with the Kardashians -sarjan 18. tuotantokaudelta

Kim Kardashianin ja Kanye Westin liiton on viime aikoina huhuttu rakoilevan, mutta Kim julkaisi Instagram-tilillään hempeitä kuvia parin kuudentena hääpäivänä.

Supertähti Kim Kardashian West ja räppäri Kanye West viettivät sunnuntaina kuudetta hääpäiväänsä. Kardashian West julkaisi hääpäivän kunniaksi Instagram-tilillään hempeitä kuvia pariskunnasta.

– Kuusi vuotta takana, ikuisuus edessä loppuun asti, hän kirjoitti.

Pariskunnan hulppeat häät nähtiin osittain myös Kardashianin perheestä kertovassa Keeping up with the Kardashians -realityssa.

Satumaiset juhlat kestivät useamman päivän. Hääviikonlopun vietto alkoi Pariisista, missä Kardashian juhli polttareitaan. Seuraavana päivänä noin 600 henkilön seurue söi häitä edeltävän illallisen hulppeasti Versaillesin palatsin peilisalissa.

Varsinaisena hääpäivänä hääseurue lennätettiin yksityiskoneilla Italian Firenzeen vihkimistä ja varsinaista hääjuhlaa varten. 

Morsian saapui vihkipaikalle Belverden linnoitukselle Givenchyn haute couture -hääpuvussaan isäpuolensa Bruce Jennerin (nyk. Caitlyn Jenner) käsipuolessa Andrea Bocellin laulun säestämänä. Varsinaisessa hääjuhlassa oli läsnä noin 200 perheenjäsentä ja läheisintä ystävää.

Kim on muistellut aiemmin erityisesti yhden seikan kruunanneen hulppean hääpäivänsä.

– Suosikkilaulajani on Andrea Bocelli ja Kanye yllätti minut täysin. Isäni rakasti myös Bocellia, joten minusta tuntui, että myös hän olisi ollut saattamassa minua alttarille.

Häiden uutisoitiin tuoreeltaan maksaneen lähes kolme miljoonaa dollaria.

Pariskunta uusi vihkivalansa vuosi sitten, kun he viettivät viidettä hääpäiväänsä. Koronapandemian jyllätessä superparin avioliiton tilasta on kuitenkin liikkunut myös huolestuttavia uutisia. Kimin ja Kanyen on nimittäin huhuttu riitaantuneen ja viettävän aikaansa eri päissä ylellistä kotitaloaan.

– Hän yrittää samaan aikaan olla hyvä äiti, keskittyä lakiopintoihinsa ja työtehtäviinsä ja se on vaikeaa, jos Kanye ei auta häntä riittävästi, lähde kertoi avioparin kiristyneiden välien taustoista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja