Kim Kardashian julkaisi ennennäkemättömiä kuvia häidensä kulisseista: "Andrea Bocelli oli alkanut laulaa"

0:27
Maistiaisia Keeping up with the Kardashians -sarjasta.

Viisi vuotta sitten naimisiin mennyt Kim Kardashian fiilisteli häitään ennennäkemättömillä otoksilla.

Kim Kardashian West ja Kanye West avioituivat viisi vuotta sitten Italiassa. Kardashian palasi häähumuun julkaisemalla Instagram-tilillään häiden kulisseissa napattuja otoksia.

Ensimmäisessä kuvassa Kardashian komeilee kauniina häävastaanotollaan hääpukuunsa pukeutuneena. Kahdessa muussa otoksessa hän on meikkiammattilaisten käsittelyssä ennen alttarille astumista. Julkaisussaan hän palasi takaisin tunnelmiin ennen h-hetkeä.

– Lensimme Pariisista ja häiden glamour kiirehdittiin, kun koitimme pysyä aikataulussa, Kardashian muistelee.

Kardashian paljastaa kiireen olleen niin kova, että hän hädin tuskin ehti saada huntuaan päähän ennen kuin asteli kohti alttaria. Ovien takana häntä odotti vielä yksi iso yllätys.

– Minua työnnettiin nopeasti ovista sisään, koska Andrea Bocelli oli alkanut laulaa, enkä voinut jäädä siitä paitsi. En tiennyt, että kyseessä oli todella hän, ennen kuin saavuin alttarille ja aloin kiljua sisäisesti. Niin monta mahtavaa muistoa, Kardashian hehkutti vuosien takaista kokemusta.

Kim Kardashian ja Kanye West avioituivat vuonna 2014. Pariskunnalla on neljä lasta, joista nuorin syntyi tämän vuoden toukokuussa ja sai nimekseen Psalm West.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja