Kim Kardashian vetäytyi kotikaranteeniin ja lapsiperhearki iski vasten kasvoja – teki merkittävän päätöksen tulevaisuudestaan

Esimakua Keeping Up With the Kardashians -sarjan 18. kaudesta! 1:33
Katso, mitä kaikkea on luvassa Keeping up with the Kardashians -sarjan uudella tuotantokaudella!

Supertähti Kim Kardashian West paljastaa havahtuneensa lapsiperhearjen rankkuuteen koronakaranteenin aikana.

Myös superjulkkis Kim Kardashian West, 39, on linnoittautunut visusti kotiinsa koronapandemian vuoksi.

Tähden on uutisoitu olevan hyvin tarkka puhtaudesta. Miehensä Kanye Westin ja neljän lapsensa kanssa kotiin linnoittautuneen Kimin nimittäin kerrottiin desinfioineen jopa Khloé-siskoltaan saamansa lahja.

– Olemme kaikki perheenjäsenet tällä hetkellä erillään toisistamme ja kotona karanteenissa. Se on vaikeaa, mutta tämä täytyy tehdä oman ja muiden turvallisuuden vuoksi. Ota tosissaan varoitukset ja pysy kotonasi, jotta viruksen leviäminen saataisiin estettyä, yhdessä pääsemme tämän kaiken läpi, Kim muistutteli hiljattain Instagramissa.

Tällä viikolla Kardashian West paljasti, että karanteenielämä on paljastanut hänelle uuden puolen lapsiperhearjesta.

– Kun on kotona neljän lapsen kanssa… Jos koskaan mietin minuutinkaan ajan, että haluan vielä yhden, sitä ei tule tapahtumaan. Tämä on todella, todella rankkaa, suurperheen äiti avautui Daily Mailin mukaan The View -ohjelmassa perheen karanteenitilanteesta.

– Sitä täytyy todella laittaa itsensä taka-alle ja keskittyä täysillä lapsiin.

Kimin ja räppäri Kanye Westin kaikki neljä lasta ovat syntyneet pienillä ikäeroilla. Esikoinen North on 6-vuotias, Saint 4-vuotias ja lisäksi vauhtia vanhempien töppösiin pistävät 2-vuotias Chicago ja 10 kuukautta vanha Psalm.

Kardashian paljastaa nauttivansa siitä, että perheellä on nyt tavallista enemmän yhteistä aikaa, sillä normaalisti he matkustavat paljon.

Oman haasteensa karanteenioloihin tuo myös se, että vanhimmat lapset ovat kotikoulussa.

– Nyt he ovat luojan kiitos pääsiäislomalla, sanoo Kardashian ja myöntää alkaneensa arvostaa opettajia entistä enemmän.

Tähti kyseli jo aiemmin vinkkejä lasten viihdyttämiseen kotioloissa Instagram-seuraajiltaan. Nyt hän kertoi, että perhe on viettänyt päiviä muun muassa ulkoilemalla, leipomalla ja katsomalla elokuvia.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan uusi kausi keväällä C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat