Rakoileeko unelmaliitto? Karanteeni kiristi Kim Kardashianin ja Kanye Westin välit – vetäytyivät eri päihin luksustalossaan

Kendall Jenner ja Kim Kardashian loisti Emmy-gaalan lavalla 0:36
Näin Kim Kardashian ja mallisisar Kendall Jenner säkenöivät Emmy-gaalassa

Supertähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin välien uutisoidaan kiristyneen koronakaranteenin aikana.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin välit ovat kiristyneet karanteenin aikana. Parin väitetään vetäytyneen valtavassa talossaan sen eri päihin ja riitelevän paljon.

Viimeisimpien tietojen mukaan 39-vuotias Kardashian olisi pyytänyt tilaa aviomieheltään voidakseen keskittyä työtehtäviinsä.

– Kimistä tuntuu, että hän tarvitsee tilaa, lähde kertoi US Weeklylle.

Karanteeni on ollut tiukkaa aikaa Kimille, sillä pariskunnalla on neljä lasta: 6-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja vuoden ikäinen Psalm. Tähti tuskaili jo aiemmin keväällä somessa, että lasten viihdyttäminen on osoittautunut työlääksi.

Tilannetta mutkistaa se, että Kardashian pyrkii samaan aikaan tekemään myös lakiopintojaan.

– Hän yrittään samaan aikaan olla hyvä äiti, keskittyä lakiopintoihinsa ja työtehtäviinsä ja se on vaikeaa, jos Kanye ei auta häntä riittävästi, lähde kertoo avioparin kiristyneiden välien taustoista.

Räppärin on tiedetty myös kontrolloivan mielellään asioita, ja hän on esimerkiksi sanellut toisinaan vaimolleen jopa sen, mitä tämän tulisi pukea päälleen.

– Kimistä tuntuu, että kaikki pitäisi tehdä hänen tavallaan.

Brittilehti Mirrorin mukaan pariskunnan karanteenin kiristämistä väleistä uutisoitiin ensimmäisen kerran jo huhtikuussa.

– He ovat riidelleet ja olleet toistensa kimpussa jatkuvasti pandemian aikana. Kim on sekoamaisillaan, sillä hän on tottunut olemaan menossa koko ajan ja lisäksi hän on turhautunut Kanyeen, sillä katsoo, ettei tämä hoida riittävästi perheeseen liittyviä asioita.

Lue myös:

    Uusimmat