Kim Kardashian ja Kanye West viettävät paljon aikaa erillään – tapaavat toisiaan lastensa vuoksi

2:56
Kanye West äänesti itseään ja jopa kuninkaalliset kannustivat uurnille – moni tunnustaa nyt väriä julkisesti

Kardashianeiden perhetutun mukaan Kim Kardashian ja Kanye West viettävät paljon aikaa erillään.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat olleet naimisissa kuuden vuoden ajan. Alkukesästä liitto koki kolauksen koronapandemian eristyksen aikaan. Tuolloin parin huhuttiin olevan eron partaalla. Sen jälkeen pari on yrittänyt työstää suhdetta omalla tavallaan.

Uutissivusto E! Newsin lähteen mukaan pari viettää nykyään paljon aikaa erillään. Perheen läheinen tuttu kertoo erillään olon syyksi sen, että he keskittyvät nyt kasvattamaan neljää lastaan.

– Kim ja Kanye tekevät omaa juttuaan. He viettävät paljon aikaa toisista erillään. He keskittyvät asioihin, jotka ovat heille tärkeitä, lähde kertoo.

Parilla on neljä lasta North West, 7, Saint West, 5, Chicago West, 2, ja Psalm West, 19 kuukautta. Perhetutun mukaan erillään olo sopii parille.

– Kim tekee omia asioitaan ja Kanye tekee omia asioitaan. Kim ei ole hallitsemassa liikaa. Hän antaa Kanyen mennä ja olla oma itsensä.  Vaikka pari ei ole fyysisesti yhdessä niin usein, he ovat silti perhe ja lyöttäytyvät yhteen lasten vuoksi, henkilö kertoo sivustolle.

Pari aikoo viettää myös yhteisen joulun. Kardashianit ovat perinteisesti viettäneet ison joulujuhlan, mutta jättävät sen tänä vuonna väliin koronapandemian vuoksi.

Lähde: E News.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja