Kiinteytä rintoja luonnollisesti

Rintoja ei kiinteytetä voiteilla vaan harjoittamalla rintalihaksia ja pitämällä rinnat kunnossa.

Saadaksesi rinnat kiinteämmiksi, et tarvitse leikkauksia. Kiinteyttäminen onnistuu myös helpoilla kotikonteilla.

Hanki oikean kokoiset rintaliivit

Rintoja pitää kohdella kuten jalkoja. Et voi kävellä liian isoilla tai pienillä kengillä. Et voi myöskään käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Vääränkokoiset rintaliivit aiheuttavat selkäkipuja, huonoa ryhtiä ja voivat jopa vahingoittaa rintakudosta.

Älä osta liivejä summanmutikassa, vaan meni asiantuntevaan alusvaateliikkeeseen, missä myyjä osaa mitata oikean kokosi. Näin et tee virheostoksia.

Treenaa rintalihaksia

Rinnat koostuvat pääasiassa rasvasta mutta tämä rasva lepää rintalihaksen päällä ja treenaamalla rintalihaksia saat myös itse rinnat kuntoon. Kun treenaat rintalihaksia, luot rinnoille tukevan alustan, eivätkä ne pääse roikkumaan.

Punnerrukset ovat hyvä tapa kiinteyttää rintalihaksia. Paras tapa on maata mahallaan maassa, kämmenet lattiassa olkapäiden alla. Punnerra ylös maasta lankkuasentoon, vain varpaat ja kämmenet lattiassa. Huolehdi, että takapuoli on linjassa muun vartalon kanssa. Palaa takaisin maahan ja toista 10 kertaa.

Jos perus punnerrus on liian rankka, voit tehdä liikkeen myös polvet maassa. Laita tällöin kädet hieman leveämpään asentoon.

Tekemällä 50 punnerrusta viikossa, saat ihmeitä aikaan.

Voit harjoittaa rintalihaksia myös painoilla. Ota jumppapallo ja 2-3 kilon käsipainot. Istu pallon päällä selkäsuorana, jalat tulevasti maassa. Ota painot käsiin ja nosta kädet suoraan eteesi 90 asteen kulmaan. Pidä painot paikoillaan niin kauan kuin jaksat. Laske painot alas, pidä pieni tauko ja toista liike.

Lue myös:

    Uusimmat