Kiinteämpi vartalo NIVEA-voiteilla

NIVEA-vartalovoiteiden valikoimasta löytyy kolme erilasta vartaloa kiinteyttävää tuotetta erilaisiin tarpeisiin.

Kiinteytystä ja kosteutusta

NIVEA Q10 Firming Body Lotion ja Milk ovat tehokkaasti kosteuttavia vartalovoiteita. Ne myös kiinteyttävät ihoa ja sisältävät ihon uusiutumista nopeuttavaa Q10-koentsyymiä. Q10-koentsyymi on lisäksi antioksidantti, joka ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia muutoksia ihossa.

NIVEA Q10 Firming Body Lotion ja Milk sopivat päivittäiseen, jatkuvaan käyttöön. NIVEA Q10 Firming Body Lotion on kehitetty normaalille iholle.

NIVEA Q10 Firming Body Milk on markkinoiden ainoa kiinteyttävä vartalovoide kuivalle iholle. Se sisältää muun muassa tehokkaasti kosteuttavaa macadamiapähkinän öljyä.

Selluliittia vastaan

NIVEA Good-bye Cellulite Gel-cream on täsmäase selluliittia vastaan. Se kiinteyttää tehokkaasti vartalon ongelmakohtia ja soveltuu

kuuriluontoiseen käyttöön. NIVEA Good-bye Cellulite -geelivoiteen tehoaine on L-karnitiini, joka edistää rasvan muuttumista energiaksi. Voide myös viilentää ja edistää verenkiertoa.

Tutkimuksissa on todettu, että kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on huomattavasti tasaisempi ja kiinteämpi. Neljän viikon käytön jälkeen ihosta tulee myös näkyvästi sileämpi.

Vartalon muokkaukseen

NIVEA My Silhouette! on hoikentava ja vartalon figuuria muokkaava vartalonhoitotuote. Se on geelivoide reisille, lantiolle, vatsalle ja vyötärölle, ja se pienentää haluttujen alueiden ympärysmittaa. Geelivoiteen teho perustuu luonnolliseen Bio-Slim Complex -ainesosaan, joka sisältää ihon kollageeniverkkoa muokkaavaa anisuutetta sekä valkoista teetä, joka estää rasvamolekyylien kertymistä ihosoluihin sekä pienentää jo olemassa olevia rasvasoluja.

Tutkimusten mukaan neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen ympärysmitta pienenee keskimäärin kolme senttimetriä alueilta, joihin tuotetta oli käytetty.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat