Kiinnostutko miehestä, joka julkaisee itsestään paljastavia kuvia somessa? Naiset vastaavat

MTV Lifestyle selvitti kiinnostuvatko naiset sosiaalisessa mediassa miehistä, jotka esittelevät paljasta pintaa, vai toisinpäin?

”Olen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Minulla on profiileissani myös jonkin verran kuvia, joissa olen ylävartalo paljaana. Liikun ja käyn salilla säännöllisesti, joten mielestäni minun kehtaa esitellä vatsalihaksiani. Miten naiset suhtautuvat tällaisiin kuviin? Pitävätkö he ”paljastavia” kuvia seksikkäinä, vai ajattelevatko he, että olen ylimielinen, kun laitan näitä kuvia nettiin?”, kysyy 29-vuotias mies.

Näin naisraatimme vastasi: 

"Mielestäni paljastelevista kuvista tulee aina epä-älyllinen vaikutelma. Ne eivät siis ole mielestäni seksikkäitä, mutta en niitä täysin tuomitsekaan, mikäli ne ovat luontevia, esimerkiksi uimarannalla otettuja. Itse otetut paljastelukuvat ovat kuitenkin täydellinen rimanalitus. Paita päälle, jos meinaat napata selfien!"

– Nainen, 27, parisuhteessa.

"Sanalla sanoen: voi ei. Onneksi olkoon toki, että sinulla on tukevat ja järeät vatsalihakset, mutta oletko miettinyt miksi oikeasti jaat tällaisia kuvia sosiaaliseen mediaan? Niin. Huomion. Ja kehujen. Mielestäni peilikuvat vatsalihaksista, paidan nosteluista tai jopa saliselfiet ovat jokseenkin huvittavia ja luotaantyötäviä. Esimerkiksi Tinderissä törmää usein tällaisiin kuviin ja olen reippaasti painanut  ei kiitos -nappia. Uskon, että pinnalliset naiset ja pinnalliset miehet löytävät kyllä tässä hässäkässä toisensa, joille ulkonäkö on ensiarvoisen tärkeää. En sano, että vatsalihakset ovat luontaantyötävät (päinvastoin!), mutta niiden esittely puolestaan on.”

– Nainen, 28, sinkku.

"Suoraan sanottuna kavahdan miehiä, jotka jakavat itsestään seksikkäitä ylävartalokuvia. Se on ihan sama asia, kun jos naiset jakavat itsestään bikini- tai alusvaatekuvia. Bikinikuvia itsestään jakavista naisista ajatellaan helposti, että he ovat ”huomiohuoria” tai ”klikkihirmuja” sosiaalisessa mediassa. Ihan sama homma koskee myös lihaksiaan esitteleviä miehiä.

Miksi koet tarvetta esitellä vartaloasi? Nainen ei saa sinusta tällaisen kuvan perusteella ylimielistä vaikutelmaa, vaan pikemminkin pinnallisen ja epävarman kuvan. 

Seksikäs ylävartalo on positiivinen plussa, mutta ei kerro sinusta mitään sellaista, mitä haluaisin naisena oikeasti tietää: oletko hauska, mukava, huumorintajuinen tai kohtelias tyyppi. Sitä paitsi komeat kasvot ovat paljon tärkeämpi asia kuin lihaksikas ylävartalo. 

Minulla on kaveriporukassa eräs tuttavamies, jonka some-profiilit ovat täynnä selfie-kuvia, joissa esitellään miekkosen kiistatta upeaa yläkroppaa. Kundi on kaikkien muiden kaveriemme silmissä vähän pelle. Kyllä hänellä naisia on, mutta jostain syystä kaikki potentiaaliset naiset viihtyvät hänen kanssaan vain yhden yön. Et varmaan itsekään haluaisi, että tuleva vaimosi tai tyttöystäväsi esittelisi rintojaan tai peppuaan koko maailmalle netissä?"

– Nainen, 23, avoliitossa.

”En henkilökohtaisesti lainkaan lämpene miehestä, joka esittelee lihaksiaan netissä tai muuallakaan, vaikka miehellä olisikin hyvä kroppa, mitä esitellä. Ehkä se johtuu siitä, että minua kiinnostaa ihmisessä ensimmäisenä jokin muu, kuin vatsalihakset – koko olemus, jutut ja huumorintaju merkitsevät enemmän. On tavallaan seksikkäämpää, ettei itseään esittele.”

– Nainen, 29, avoliitossa.

”Tämä riippuu mielestäni jonkin verran siitä, millaisia kuvia sinulla on profiilissasi. Onko siis kyse rannalla tai mökillä otetuista ”tilannekuvista”? Tällaiset kuvat ovat mielestäni melko ok, jos niitä on hillitysti. Mutta jos kyse on vessan peilin edessä otetuista selfie-kuvista, niin eiiih… Kun mies on hyväkuntoinen ja lihaksikas, tämä tulee esiin kyllä kuvista, vaikka miehellä olisi vaatteet päällä. Sopivan tiukka t-paita kertoo tarpeeksi siitä, mitä paidan alla on. Jos etsit yhden yön seuraa, ja sinulla on näitä ”näytän vatsalihakset” -kuvia Tinderissä, niin saat kuvilla luultavasti juuri etsimääsi yhden yön seuraa. Mutta kuvillasi annat vaikutelman pinnallisesta, hölmöstä miehestä, johon minä en ainakaan haluaisi tutustua yhtään paremmin.”

– Nainen, 26, avoliitossa.

Lue myös:

    Uusimmat