Kiinalaispoppari lauloi serenadin Maria Sidille

Maria Sid yllättyi Kiinassa, kun paikallinen poppari nousi kesken lehdistötilaisuuden ylös ja alkoi laulaa.

Suomen Urheiluliiton ja Silja Linen järjestämän Silja Line Seurakisat -tapahtuman infoon saapunut näyttelijä-ohjaaja Maria Sid on innoissaan uudesta kansainvälisestä työtehtävästään.

Hänen, Reija Wäreen ja Mikki KuntunPlay Me -musikaali on myyty Kiinaan ja viimeiset castingit rooleja varten tehdään kuukauden päästä. Musikaali nähtiin aikaisemmin Suomessa Svenska Teaternissa.

– Tämä on aika pioneerijuttu Kiinassa, mutta meidät on otettu avosylin vastaan. On ihana nähdä, miten innokkaasti he haluavat tätä meidän musiikkiamme ja tanssityyliämme, Sid selittää.

Musikaalin harjoitukset alkavat ensi syksynä ja näytöksiä on 20 kaupungissa. Kaikki näyttelijät ovat kiinalaisia. Sid myöntää, että musikaalinen tekeminen täysin erilaisessa kulttuurissa ja työyhteisössä on tuonut yllätyksiä.

– Heillähän ei ole hirveästi naisohjaajia siellä, joten on mielenkiintoista olla pomona siellä. Yksi hauska tapaus sattui, kun olin pitämässä lehdistötilaisuutta Kiinassa. Yhtäkkiä eräs paikallinen pop-tähti nousi ylös ja alkoi laulaa serenadia. Hänellä oli minulle myös ruusu. Hän halusi niin kovasti päästä mukaan musikaaliin, Sid kertoo.

Sidin elämään kuuluu muutenkin hyvää. Hänen tähdittämänsä ruotsalainen HallåHallå-elokuva on saatu leikattua valmiiksi. Sid sai vastikään päätökseen myös paljon puhutun ekopaasto-kampanjan, johon osallistui useita tunnettuja suomalaisia.

– Tavoitteenani oli löytää kaikki se, mitä minulla jo on ja löysinkin aarteita. Paasto sujui siis todella hyvin, Sid iloitsee.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat