Kiinalainen älypuhelinuutuus imitoi kursailemattomasti iPhonea: Katso kuvat ja totea itse

Kiinalaisen älypuhelinvalmistajan Vivon uutuus on silmiinpistävästi iPhone 6S:n näköinen. Vivo X6 ja X6Plus on mallinimeä myöten kuin yhdestä puusta Applen huippupuhelimen kanssa. Kiinalaiset älypuhelinvalmistajat ovat aikaisemminkin ottaneet kursailemattomasti muodollisia vaikutteita Applen puhelinmalleista.

X6 on saatavissa hopean, kullan ja ruusukullan värisinä. Ruusukulta on Applen iPhone 6S -mallista tuttu uutuusväri, joka esiteltiin viime syksynä.

Ulkoisia samankaltaisuuksia on muitakin. Puhelinten muotoilu on varsin likellä Applen muotokieltä ja valkoiset antenniviivoitukset ovat niin ikään suoraan iPhonesta. Niin ikään takana oleva kameralinssi on varsin yhdennäköinen Applen puhelimen kanssa.

Vivon puhelimet toimivat Android-käyttöjärjestelmällä. X6 on valmistajan huippumalli ja siinä on 4 gigatavua keskusmuistia sekä tehokas kahdeksanydinprosessori. Erikoisuutena on Yamahan vahvistin musiikkitoimintoja varten.

Vivo X6Plus uutuus tulee Kiinassa myyntiin joulukuun 7. päivä. Laitteen hinta on alle 500 euroa. Pienempikokoinen X6 maksaa alle 400 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat