Kiilto pois kesäiholta

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia kertoo muun muassa, kuinka kiiltävää kesäihoa hoidetaan, miten hiukset saa platinanvaaleaksi ja kuinka nuorelle voi tulla ryppyjä.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Ryppyjä nuorella

Minkä ikäisenä voi alkaa havaita ryppyjä? Tuntuu että on jo. Olen 25-vuotias.

Riian vastaus:

Ryppyjen muodostuminen iholle on hyvin henkilökohtaista. On siis vaikeaa sanoa minkä ikäisenä juonteita alkaa iholle tulla. Noin kolmekymppisenä viimeistään kannattaa alkaa käyttää hoitotuotteita, jotka ennaltaehkäisevät juonteiden muodostumista.

Ja muista että naururyppyjä on kaiken ikäisillä ja ne näyttävät iholla ihanilta! Hauskat hetket saavatkin näkyä kasvoilla, eikö totta?

Platinanvaaleat hiukset

Kuinka saan hiukset pysymään ihanan platinavaaleina, eikä kellertymään? Onko muuta keinoa kuin hopeashampoo? Se saa päänahan kutiamaan.

Riian vastaus:

Hopeashampoo tai hoitoaine taittavat keltaisuutta vaaleista hiuksista parhaiten. Jos hiuspohjasi on herkkä tai kuiva, saattaa tuotteiden säännöllinen käyttö aiheuttaa kutinaa. Pidä välillä taukoa tai vaihda merkkiä, sekin saattaa auttaa. Voit myös sävyttää vaaleita kutrejasi aina silloin tällöin hopeanvaalealla sävyteshampoolla.

Ongelmana kiiltävä iho

Ihoni kiiltää kauheasti kesäisin. Miten ihon kiiltoa voisi rauhoittaa?

Riian vastaus:

Nivean Young -sarjasta löytyy unelmavoide kiiltelevälle iholle. Control Shine! Gel Cream kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta pitää sen mattapintaisena pitkään. Tuote sisältää myös UVA ja UVB suodatinjärjestelmän, joka suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä.

Selluliitin hoito

Auttaako mikään kauneustuote todella selluliittiin?

Riian vastaus:

Selluliittiin auttaa terveellinen ruokavalio ja liikunta yhdistettynä vartalonhoitotuotteisiin ja kuivaharjaukseen. Selluliittia on kaikilla naisilla ja myös hoikilla ihmisillä. Siitä ei siis kannata huolestua.

Juo paljon vettä, syö hyvin ja liiku, ne ovat koko kauneudenhoidon tukipilarit.

Nivean ratkaisu selluliittiin on Goodbye Cellulite Gel-Cream. Se siloittaa ja kiinteyttää vartalon ongelmakohtia. Ihanasti viilentävää voidetta suositellaan säännölliseen käyttöön, aamuin illoin. Tuloksia lupaillaan jo kahden ja neljän viikon käytön jälkeen. Kannattaa kokeilla!

Sporttisen hiustenhoitovinkit

Moi! miten saan hiukset pysymään hyvässä kunnossa, kun hikoilen hirveästi ja on paljon harrastuksia ja treenejä?

Riian vastaus:

Hanki hiustyypillesi sopivat helläväraiset shampoot ja hoitoaineet. Käytä hiusnaamiota kerran viikossa antamaan kutreillesi lisäkosteutta ja vahvistusta. Joudut varmasti pesemään tukkaa päivittäin, mutta joskus pelkkä huuhtelu tai kevyt hoitoainepesu riittää. Jos hiuspohja ei ole kovin rasvainen, pese pääasiassa hiuksia.

Isot ihohuokoset nenässä

Nenässäni on valtavat ihohuokoset, jotka karhentuvat päivän mittaan. Ne pitäisi kuoria. Voiko asialle tehdä mitään?

Riian vastaus:

Testaa Natural Beuty ihoa kaunistavaa kuorintavoidetta. Tuote on tarkoitettu ihon päivittäiseen pesuun ja kuorintaan. Se valmistelee ihon kosteusvoiteelle ja tekee ihosta todella hehkuvan. Päivittäinen kuorinta tällä hellävaraisella tuotteella saa ihon näyttämään tasaisemmalle ja raikkaammalle. Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote siis!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat