Kiekkoasiantuntija: Näin Suomi pärjää jääkiekon MM-kisoissa

Kokemuksella: Göran Stubb 26:21

Studio55.fi-lähetyksessä vieraillut jääkiekkovaikuttaja Göran Stubb uskoo Suomen tasaisuuden olevan joukkueen vahvuus tulevassa MM-taistossa.

Jääkiekon maailmanmestaruuskisat alkavat perjantaina 1.5. Tšekissä. Suomen jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja Göran Stubb veikkaa Suomen menestyvän tulevissa kisoissa.

– Veikkaan, että me ollaan semifinaaleissa ja voitetaan semifinaali, ja ollaan jälleen, niin kuin viime vuonnakin, loppuottelussa, Stubb sanoi lähetyksessä.

Stubbin mukaan Suomen joukkue on hyvin tasainen ja sillä on erittäin hyvä valmennusjohto. Hän pitääkin tasaisuutta Suomen vahvuutena.

– Kaikki mahdollisuudet ovat jälleen mitalipeleihin. Mutta voi myöskin olla niin, että putoamme pois aikaisemmassa vaiheessa. Erittäin tasaiset kisat.

Myös yksi joukkueen maalivahdeista saa Stubbilta kehuja.

– Meillä on todennäköisesti kisojen paras maalivahti, Pekka Rinne.

Kysyttäessä Kanadan vahvuudesta Stubb kommentoi, että hyökkääjä Sidney Crosbyn mukaantulo Kanadan kisajoukkueeseen kertoo paljon joukkueen tasosta.

– Sanotaan vielä kymmenkunta vuotta sitten, nämä pohjoisamerikkalaiset joukkueet tulivat tänne a) pelaamaan jääkiekkoa ja b) pitämään hauskaa. Nyt ne tulevat vain pelaamaan jääkiekkoa.

Kuinka Stubb kommentoi Venäjän KHL-jääkiekkoliigaa? Mitä hän ajatteli kuultuaan poikansa Alexander Stubbin noususta Suomen pääministeriksi? Katso koko lähetys!

Lue myös:

    Uusimmat