Kevyttä Välimereltä kesäpäivään

Valmista kikherneistä hummusta ja munakoisosta baba gannoja. Tarjoa Välimerenherkkuja pitaleivän kanssa. Kokoa raikas noutopöytä ja lisää menuseen vielä jogurtti-kurkkusalsaa, sitruunabroileria, yrttilohkoperunoita ja raikasta salaattia. Nautiskele hyvässä seurassa.

Jälkiruoka kruunautuu uusilla mansikoilla. Juhannuksen tietämillä kotimaisten mansikoiden sato käynnistyy ja kestää elokuulle asti. Ensimmäiset uudet kotimaiset mansikat kannattaa tarjoilla sellaisenaan kermavaahdon kanssa. Vaihtelua mansikoilla nautiskeluun tuo hunajan ja balsamiviinietikan yhdistelmä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja