Mainos

Kevyttä Välimereltä kesäpäivään

Valmista kikherneistä hummusta ja munakoisosta baba gannoja. Tarjoa Välimerenherkkuja pitaleivän kanssa. Kokoa raikas noutopöytä ja lisää menuseen vielä jogurtti-kurkkusalsaa, sitruunabroileria, yrttilohkoperunoita ja raikasta salaattia. Nautiskele hyvässä seurassa.

Jälkiruoka kruunautuu uusilla mansikoilla. Juhannuksen tietämillä kotimaisten mansikoiden sato käynnistyy ja kestää elokuulle asti. Ensimmäiset uudet kotimaiset mansikat kannattaa tarjoilla sellaisenaan kermavaahdon kanssa. Vaihtelua mansikoilla nautiskeluun tuo hunajan ja balsamiviinietikan yhdistelmä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.