Kevyttä Välimereltä kesäpäivään

päivänkakkarat
päivänkakkaratCopyright Alma Media Oyj 2001
Julkaistu 23.07.2002 14:05

Valmista kikherneistä hummusta ja munakoisosta baba gannoja. Tarjoa Välimerenherkkuja pitaleivän kanssa. Kokoa raikas noutopöytä ja lisää menuseen vielä jogurtti-kurkkusalsaa, sitruunabroileria, yrttilohkoperunoita ja raikasta salaattia. Nautiskele hyvässä seurassa.

Granaattiomena couscous

Hummus ja munakoisotahna pitaleivälle

Jogurttinen kurkkusalsa

Sitruunabroileri

Yrttilohkoperunat

Jälkiruoka kruunautuu uusilla mansikoilla. Juhannuksen tietämillä kotimaisten mansikoiden sato käynnistyy ja kestää elokuulle asti. Ensimmäiset uudet kotimaiset mansikat kannattaa tarjoilla sellaisenaan kermavaahdon kanssa. Vaihtelua mansikoilla nautiskeluun tuo hunajan ja balsamiviinietikan yhdistelmä.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle