Haluaisin keventää leivontareseptejä ja ostinkin painonvartijoiden keittokirjan. Siinä rasvaksi suositellaan margariinia, jonka rasvaprosentti on 40. Eli mitähän margariinia se mahtaa olla? Olen löytänyt kaupasta vain 80%. Toivoisin lisää reseptejä vähän pienemmillä kalorimäärillä.
t: Tiina
Kevyempiä leivonnaisia ovat sokerikakkutaikinasta tehdyt herkut sekä erilaiset piiraat ja tortut, joissa pohjana on käytetty pullataikinaa. Margariinituottajilla on omat tuotemerkkinsä kevyemmille margariineille. Rasvaprosentti löytyy pakkauksesta. Lisää tietoa margariineista löydät margariinitiedotuksen sivuilta. Kevyitä reseptejä löydät näiltä sivuiltaMakuja-sivujen reseptihaustavalitsemalla hakukriteeriksi kevyt tai Helmen hyväolo-osiosta kevyet reseptit. Monista Ihanan aamun Makuja -resepteistä löytyy myös kalorimäärät.
Täältä löydät reseptit kevytkakkuihin, joita voit tarjota vaikka kevään juhlissa.
Kevyin terveisin Sonja