Kevyempää kotiruokaa!

Painonvartijat on julkaissut kaksi uutta keittokirjaa, jotka antavat vinkkejä ja ideoita koko perheelle maistuvan kevyemmän ruuan valmistukseen. Kunnon ruokaa koko perheelle -keittokirjasta löytyy yli sata vähärasvaisen ja helppotöisen ruuan ohjetta. Mukana on keittoja, salaatteja, liha-, kala- ja kasvisruokia, lisäkkeitä ja kastikkeita sekä jälkiruokia ja leivonnaisia. Useista ohjeista on myös herkullinen kuva. Jokaisen ohjeen yhteydessä kerrotaan kilokalorit ja -joulet, valmistusaika ja Painonvartijoissa laihduttaville tärkeät Points-pistetiedot. Kaikki annokset sisältävät energiaa alle 500 kilokaloria.

Syksyn toinen kirjauutuus on Kasvisruokaa-keittokirja, jonka ohjeilla kenen tahansa luvataan onnistuvan kevyen ja terveellisen kasvisruuan valmistamisessa. Ruuat ovat vähärasvaisia ja monipuolisia, ja ne on suunniteltu koko perheen makuun sopiviksi. Mukana on erilaisia pihvejä, keittoja, patoja ja laatikoita, kastikkeita ja salaattejakaan unohtamatta. Painontarkkailijoiden omat Points-pisteet löytyvät kaikista ohjeista. Kuvat on kerätty eri kustantajilta ja keskusliikkeiltä. Tämä on kuitenkin tehty taiten, sillä lopputulos on tyylikäs ja raikas. Tosin tämä on tuonut mukanaan osaan ohjeista pientä piilomainontaa. Kirjan loppuun on vielä kerätty ansiokkaasti tietoa linssien, papujen, soijatuotteiden ja tofun käytöstä.

Painonvartijoiden keittokirjoja on ilo kiittää selkeydestä ja kauniista, raikkaista ja herkullisista kuvista. Selkeästi erotellut tarjoiluvinkit tuovat mukavaa lisäarvoa. (MTV3 Internet / Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat