Mainos

Kevätaurinko on armoton pölyjen paljastaja.

Kevään aurinkoisia päiviä odotetaan aina kovasti pitkä talven jälkeen ja niistä nautitaan täysillä. Kotinurkissa aurinko on kuitenkin armoton. Se paljastaa ikkunoiden harmauden, mahdolliset tasoille kertyneen pölylian sekä nurkissa pyörivät villakoirat.

Ei pidä kuitenkaan masentua, koska keväiseen siivoukseen löytyy tuttu ja luotettava apuri. Vuodesta 1949 markkinoilla ollut Tolu on Suomen suosituin yleispuhdistusaine ja Tolulla onkin vahva kokemus Suomalaisten kotien siivoushaasteista. Vuosien varrella Tolu on halunnut helpottaa siivousta ja tuonut markkinoille monia kuluttajan elämää helpottavia tuotteita.

Keväällä tehdään usein isompi siivous ja litran pullossa myytävät Tolu Aito, Mänty, Koivu ja Herkkä ovat joka kodin tehokkaita yleispuhdistusaineita tähän tarkoitukseen. Näillä tuotteilla voi pestä kaikki kodin yleisimmät pinnat. Erityisesti kodin puu- ja parkettipintojen puhdistukseen sopii Tolu Puu. Se puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti puupinnat. Tolu Puu sisältää luonnonöljyä, joka hoitaa puuta ja parkettia sekä auttaa palauttamaan niiden alkuperäisen kiillon. Näitä Tolu-tuotteita käytettäessä on hyvä muistaa, että annosteluohjetta on syytä noudattaa, koska laimennusvahvuudella säädellään puhdistuskykyä. Lisäksi saippuapohjaisella aineella puhdistettu pinta on hyvä lopuksi huuhdella, koska pinnalle jäävät saippuajäämät voivat himmentää täydellisen puhdasta kiiltoa.

Isomman siivouksen lisäksi arjessa on mukava päästä pienemmistä tahroista kätevästi. Tolu Käyttövalmis on nopea puhdistusaine päivittäiseen siivoukseen kaikille kodin pinnoille. Se poistaa erityisen hyvin rasvalikaa, eikä pintaa tarvitse huuhdella.

Siivoamisessa tulee eteen myös erityistarpeita, joista halutaan suoriutua mahdollisimman helposti ja nopeasti. Tolun erikoistuotteet ovat erityisen käteviä päivittäiseen, nopeaan siivoukseen ja säännöllinen käyttö ennaltaehkäisee hankalaksi pinttyvää likaa. Näitä tuotteita voi käyttää vaahtona tai suihkeena suoraan puhdistettavalle pinnalle. Vaahto ehtii vaikuttaa jopa pystysuoralla pinnalla valumatta liian nopeasti. Suihke sopii laajojen pintojen puhdistamiseen. Tolu erikoistuotteet on kehitetty erityiseen kohteisiin nimensä mukaisesti.

- Tolu Lasin-ja ikkunanpuhdistusspray puhdistaa ikkunat ja lasipinnat tehokkaasti ja lopputulos on raidattoman kirkas. Käyttökohteita ovat ikkunat, peilit, lasipöydät, auton ikkunat ja useimmat keittiön kiiltävät pinnat.

- Tolu Keittiö on vaivaton, käyttövalmis puhdistusaine kaikille keittiön pinnoille. Ainoa rajoitus on, että älä käytä vahatuille tai lakatuille puupinnoille.

- Tolu Kylpyhuone, joka sopii kaikille pesuhuoneen pinnoille. Se poistaa kalkkia ja saippuajäämiä.

- Lisäksi saunaan puhtautta ja raikkautta tuo Tolu Sauna. Käyttökohteita ovat lauteet, ritilät, pesualtaat, kaakelit, lattiat, pesuvadit ym. Käytä vain laimennettuna pullossa olevan ohjeen mukaan.

Tänä päivänä suomalainen klassikko Tolu pesee myös astiat. Tiivistetyissä Tolu-tuotteissa on tehokkaasti puhdistavia ainesosia. Tolu-tuoteperheessä valittavana on neljä eri vaihtoehtoa: Onnekas Omena, Sisukas Sitruuna, Letkeä Limetti ja Aistikas Aloe Vera.

Tolu-tuotteet sisältävät biologisesti hajoavia tensidejä (OECD testi 301).

Kaikki Tolu pakkaukset ovat kokonaisuudessaan kierrätettäviä

Kevätsiivoukseen ryhtyminen ottaa voimia ja vie jonkun verran aikaa, mutta puhdas koti palkitsee vaivan. Silloin auringonpaisteestakin on entistä ihanampi nautiskella.

Artikkelin tarjoaa: Tolu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.