Kevään värikkäät meikkileikit – bongaa uutuustuotteet!

Kun talven pakkaset väistyvät kevätauringon tieltä, myös tummat värit tekevät tilaa kirkkaammille väreille. Kevään uutuusmeikeillä saa leikkiä!

Kevään ihanat meikkikokoelmat vievät mennessään. Kirkkaan kauniit kosmetiikkakokoelmat houkuttelevat yhteensopivilla ja yllättävilläkin väriyhdistelmillään.

Leikittele keväisellä värimaailmalla niin huulilla, silmillä, poskillä kuin kynsilläkin. Hukuttaudu väreihin rohkeasti monen tuotteen voimin, kevätkokoelmien sävyillä et voi mennä pieleen!

Jos hurja väreillä leikittely ei ole juttusi, hyvä idea on satsata vain yhteen koko olemusta kirkastavaan tuotteeseen. Kokeile esimerkiksi levittää luomelle kirkasta turkoosia muun meikin pysytellessä maltillisena.

Jos kirkkaat värit vieläkin mietityttävät, turvallisinta on tarttua kynsilakkaan. Keväiset kynnet piristävät, vaikka olemus muuten kielisikin talven turvallisista ja tummista sävyistä. Leikittele pääsiäisen vihreillä tai keltaisilla värisävyillä tai valitse kynsiisi pinkeän pirteä pinkki!

Mitä on ylläsi? Yhdistä violettiin huiviin samansävyiset kynnet. Muista myös, ettei kaikkien kynsien suinkaan tarvitse olla samansävyiset. Sateenkaaren sävyt sormien päissä piristävät kummasti, kun nenää vielä punoittaa aamupakkasella.

Kokoa nämä kokoelmat:

Tarraudu näihin väriläiskiin:

Sormeile näitä:

Teksti: Hannakaisa Taskinen/MTV3

Kuvat: Shutterstock ja valmistajat

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja