Kevään odotetuin testiajo: Mercedes-Benzin uusi C-sarja Risto Virtasen käsittelyssä

Mercedeksen uusi C-sarja on yksi vuoden tärkeimmistä autouutuuksista. Teknavin tv-kauden kahdeksannessa jaksossa MTV3:lla sunnuntaina 27.4. kello 17.30 selviää, miten klassikon tuorein painos suoriutuu Risto Virtasen ajotestistä.

–Ohjaustuntuma on säädetty melko kevyeksi, mutta siinä ei olla menty liiallisuuksiin. Rajummassa ajossa tulee esille auton mukavuuspainotteinen jousitus, sillä auto joustaa ja kallistelee jonkin verran, summaa Virtanen auton ominaisuuksia.

Italiassa viime viikot seikkailleet Markku Alén ja Marko Terva-aho ovat tavanneet reissullaan monia mielenkiintoisia persoonia. Livignon jääradalta löytyy yksi lisää, kun vauhtikaksikko törmää tuttuun italialaiseen rallikuskiin, joka haluaa viedä esikuvansa ajelulle.

– Mamma mia! Senkin hullu! Alén toteaa itselleen kovin vieraalla pelkääjän paikalla.

Televisiot ohenevat jatkuvasti, ja samalla kärsii niiden äänentoisto. Suurin osa suomalaisista tyytyy kuitenkin edelleen television omaan ääneen. Henri Kuokka neuvoo, miten parannat helposti telkkarisi ääntä.

Suomen menestynein lentopalloilija Riikka Lehtonen voisi olla myös rallikuski, mikäli urheilun huippulahjakkuus olisi seurannut vanhempiensa jalanjälkiä. Muun muassa tämä asia paljastuu, kun Teknavin juontaja Hanna-Riikka Hosio lähtee ajelulle Lehtosen näyttävällä mustalla Jaguarilla.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat