Ketsuppia ja maitotiivistettä – meikkitaiteilijoiden oudoimmat kauneusvinkit

Mietitkö miten tähdet onnistuvat näyttämään aina niin hyviltä? Julkkisten suosimilla meikkitaiteilijat paljastavat ässät hihoistaan.

Ketsuppi

Jos olet uinut uima-altaassa klooriveden keskellä ja hiuksesi ovat muuttuneet vihreiksi, kokeile käyttää ketsuppia ennen sampoota.

Hiero ketsuppia tukkaasi ja anna vaikuttaa parin minuutin ajan. Huuhtele hiukset lämpimällä vedellä. Ketsupin punainen väri auttaa neutralisoimaan vihreän ja hiuksesi palaavat entiseen kultaiseen loistoonsa!

Darren Fowler, Clipson kansainvälinen taiteellinen johtaja: työskennellyt muun muassa Juliette Binochen ja Tori Amosin kanssa

Foliopaperi

Kun haluat laineikkaat hiukset ilman kiharrinta, käytä foliopaperia. Askartele 15 palasta foliopaperia sauvoja. Mitä ohuempia ne ovat, sitä pienempiä kiharoita saat.

Kieritä hiuksia sauvojen ympärille ja käännä sauvojen päät yhteen, jotta ne pysyvät tukassasi. Kuumentaaksesi sauvat föönaa tukkaa 3–5 minuuttia. Foliopaperi pysyy tämän jälkeen kuumana noin viisi minuuttia.

Kun sauvat ovat viilentyneet, voit ottaa ne pois paljastaaksesi kauniit kiharat.

Ben Cooke, Lockonegon perustajajäsen: vastasi Victoria Beckhamin kuuluisasta Pob-hiusmallista

Vauvojen lusikka

Meikkitaiteilija Kabukilla on aina muovipäällysteinen vauvojen lusikka tekoripsipaletissaan.

– Se on täydellinen välinen ylimääräisen ripsivärin poistoon.

Pidä lusikkaa ripsien alla ja käytä puhdasta harjaa lisätäksesi öljytöntä meikinpoistoainetta ripsien päälle.

Meikinpoistoaine ja ylimääräinen ripsiväri valuvat lusikkaan eivätkä kasvoille, joten tekoripset pysyvät paikoillaan, sekä myös muu silmämeikki.

Kabuki, myface.cosmeticsin taiteellinen johtaja, työskentelee muun muassa Kylie Minoguen, Madonnan ja Gwen Stefanin kanssa

Hiusgeeli ja teippi

Kun meikkitaiteilija Kabuki teki Lady Gagan meikin vuoden 2009 MTV Video Music Awards -palkintojuhlaan, hän käytti paljon mustaa glitteriä Gagan silmien ympärillä. Glitter kiinnitettiin hiusgeelillä. Teipillä puolestaan poistettiin ylimääräiset glitterit muualta kasvoista.

Kabuki, myface.cosmetics

Maitotiiviste

Brittinäyttelijä Felicity Kendalin kampaaja Lea Harrison hieroo tähden päänahkaan yleensä maitotiivistettä laittaessaan tälle vaaleita raitoja.

– Tämä estää ihon ärsytystä ja rauhoittaa päänahkaa, joka voi kipeytyä, kun se on vaikutuksissa peroksidin kanssa, Harrison kertoo.

Lea Harrison Michaeljohn-salongista Mayfairista, Lontoosta

Muovikelmu

Jos sinulla on vaikeuksia lisätä itseruskettavaa selkääsi, hanki pitkä suikale muovikelmua, aseta se lattialle ja laita sen keskelle itseruskettavaasti.

Seiso muovikelmun edessä, ota sen molemmista päistä kiinni ja hiero sillä selkääsi samalla tavalla kuin kuivaisit selkääsi pyyhkeellä.

James Read, tekorusketusspesialisti, työskennellyt muun muassa Mariah Careyn, Lady Gagan ja Lindsay Lohanin kanssa

Kynä

Eräs meikkitaiteilija Ariane Poolen parhaista vinkeitä koskien tekoripsiä on kääntää ne kynän ympärille ennen niiden laittoa.

Usein ripset on ovat ehtineet suoristua hieman ennen käyttöönottoa, joten ne eivät istu luomelle kunnolla ja voivat irrota. Kun ripset kääntää kynän ympärille, niiden jäykkyys katoaa, joten ne istuvat paljon paremmin luomelle.

Ariane Poole, Lisa Snowdenin ja Tess Dalyn kanssa työskennellyt meikkitaiteilija

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja