Ketkä ovat maailman vaikutusvaltaisimmat naiset?

Yhdysvaltojen presidentin vaimo Michelle Obama nousi ykköseksi Forbesin vaikutusvaltaisimpien naisten listalla. Kärjestä löytyvät myös Lady Gaga ja Beyonce Knowles.

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman puoliso Michelle Obama on Forbesin jokavuotisen listauksen mukaan maailman vaikutusvaltaisin nainen. Toiselle sijalle ylsi Kraft Foods -yhtiön Irene Rosenfeld ja kolmatta sijaa pitää Oprah Winfrey.

Myös laulajat Lady Gaga ja Beyonce Knowles pääsivät kymmenen parhaan joukkoon. Lady Gaga on sijalla seitsemän, Knowles puolestaan on listan yhdeksäs. Viihdetaiteilijat pääsevät kunnioitettavaan joukkoon, sillä listalta löytyvät myös Yhdysvaltojen ulkoministeri Hillary Clinton sekä Saksan liittokansleri Angela Merkel.

Stephen Lovekin/Getty Images

Wireimage

– Listaltamme löytyvät naiset ovat perustaneet yrityksiä ja brändejä sekä rikkoneet sukupuolten välisiä rajoja muun muassa politiikassa, urheilussa ja mediassa. Tällä tavoin he ovat vaikuttaneet miljoonien, jopa miljardien ihmisten elämään, kertoo ForbesWomanin julkaisija Moira Forbes.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: WireImage / AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja