Keskijakauksen salaisuudet – viisi vinkkiä kauniisiin hiuksiin

Keskijakaus hiuksissa voi saada hiukset näyttämään littanilta ja tyyli saattaa olla hyvin epäimarteleva. Tässä muutama vinkki kuinka keskijakauksen saa toimimaan.

Keskijakauksesta voi katsella mallia esimerkiksi tähdiltä, kuten Jessica Simpsonilta, Zoe Saldanalta ja Cameron Diazilta.

Symmetria:

Jos sinulla on hieman vino nenä tai jos silmäsi ovat eri tasolla tai kasvoissasi on muita tämänkaltaisia piirteitä, joihin et halua kiinnitettävän huomiota, tiukka keskijakaus ei ole omiaan hämäämään katsetta. Jos haluat kuitenkin keskijakauksen ilman, että huomio kiinnittyy kasvojesi epäsymmetriaan, tee jakaus hieman keskilinjasta sivuun, kuten Jessica Simpson on tehnyt yläkuvassa.

Pehmeämpi tyyli:

Jos tiukka keskijakaus pelottaa, kokeile tehdä jakaus esimerkiksi sormillasi kamman sijaan. Tällöin se ei ole täydellisen viivasuora, eikä luo myöskään niin jyrkkää vaikutelmaa. Pehmentääksesi vaikutelmaa, voit myös tehdä jakauksen lievästi vinoon tai tehdä jakauksen vain osaan hiuksia.

Boheemista huoliteltuun:

Pitkät, valtoimenaan roikkuvat hiukset keskijakauksella saattavat helposti näyttää "hippitukalta" tai boheemilta. Jos kuitenkin haluat siistimmän tyylin, kokeile suoristaa ja silottaa hiuksesi suoristusraudalla. Pidä myös meikki raikkaana ja selkeänä, jolloin hiustyyli ja meikki eivät ole ristiriidassa keskenään.

Ilmavuutta:

Jos hiuksesi ovat ohuet ja roikkuvat elottomina, keskijakaus helposti pahentaa vaikutelmaa. Kokeile tuuheuttaa hieman hiuksiasi tuuheuttavilla tuotteilla tai harjaa niihin ilmaa ja eloa hiustenkuivaajaa apuna käyttäen.

Laita hiukset kiinni:

Jos haluat pitää hiuksesi kiinni, ota mallia vaikka Cameron Diazilta. Hän on sitaissut hiukset pehmeälle poninhännälle niskaan. Jakaus ei ole tiukasti keskilinjalla. Virallisempiin tilaisuuksiin voit kokeilla myös kietoa hiuksesi nutturalle poninhännän sijaan.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lähde: bellasugar.com

Lue myös:

    Uusimmat