Kesäterassi tulee taas – juontajina tuttuun tapaan Tuija Pehkonen, Lorenz Backman ja Antero Mertaranta

Kesäterassi palaa MTV:n arki-iltohin 4. heinäkuuta. Allas Sea Poolin terassille kipuavat tuttuun tapaan juontajat Tuija Pehkonen, Lorenz Backman sekä Antero Mertaranta.

Kesäterassi-keskusteluohjelma palaa kesän arki-iltoihin 4. heinäkuuta alkaen. Sarjan juontavat tuttuun tapaan Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen sekä viime kaudelta asti uutena kasvona Kesäterassilla ollut Antero Mertaranta. He näkyvät kanavalla vuoroviikoin.

Allas Sea Poolin terassille haastateltavaksi saapuvat muun muassa Elina GustafssonjaAnsku Bergström, Petteri Orpo, Helena Puolakka, Ernest Lawson, Lenita Airisto, Tuomas Kyrö, Chisu, Joalin Loukamaa, Marko Björs, Sami Hyypiä, Elina Koivisto sekä monia muita.

– Tänä vuonna tasapainotellaan viihteen kiinnostavien ilmiöiden ja tärkeiden yhteiskunnallisten teemojen kuten ilmaston ja politiikan välillä. Joka kesä tuntuu siltä kuin tulisi kotiin, kun nähdään porukalla talven jälkeen, Pehkonen kertoo.

– Rakastan ihmisiä ja tarinoita. Parhaat hetket ovat usein sellaisia, kun juontokortit unohtuvat ja luodaan yhteinen hetki vieraiden kanssa. Samalla heistä paljastuu ehkä katsojillekin sellainen puoli, jota he eivät ole nähneet aiemmin, Backman toteaa.

Myös Antero Mertaranta, joka ei halua profiloitua vain urheiluselostajaksi, lähtee erinomaisella fiiliksellä uuteen kauteen.

– Minusta on inspiroivaa tavata ihmisiä myös muilta elämänalueilta kuin urheilusta. Olen kiinnostunut yhteiskunnan ilmiöistä laajasti ja tämä näkyy myös vierasvalinnoissa, Mertaranta painottaa.

Kesäterassi maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 4.7. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat